Byt 3+1 (72 m2) loggia, sídl. Tarča Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Dubová
69 m²
predaj - 3-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2906x zobrazená v zozname / 331x zobrazená detailne / 331x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8388 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3-IZBOVÝ KOMPLETNE REKONŠTROVANÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídlisku Tarča, ul. Dubová v Spišskej Novej Vsi. Byt s celkovou výmerou 72 m2 vrátane plochy loggie (3 m2) pozostáva z predsiene, obývacej izby s jedálenským kútom, kuchyne, kúpelne s vaňou, spálne s výstupom na loggiu, detskej izby a samostatného WC. Byt bol pri rekonštrukcii dispozične upravený, čím sa dosiahlo otvorenie a presvetlenie priestoru. Byt sa nachádza na 3. poschodí panelového bytového domu s orientáciou východ-západ.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, kompletne nové rozvody elektroinštalácie, kamenný obklad v obývacej izbe, masívne drevené dvere s obložkami. V obývacej a detskej izbe sú vonkajšie hliníkové žalúzie. Kuchyňa v tvare U s dostatočným úložným priestorom je vybavená spotrebičmi - plynová varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, kombichladnička s mrazničkou.

Bytový dom je kompletne rekonštruovaný - zateplená fasáda, upravené spoločné priestory, nový výťah, nové stúpačkové rozvody. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. Bytový dom má energetický certifikát triedy B. V bezprostrednej blízkosti je nové detské ihrisko a kompletná občianska vybavenosť - materská, základná škola, obchodné, zdravotné stredisko, pošta, MHD. V dostupnosti minút peši je centrum mesta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi na ulici Dubová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Dubová v Spišskej Novej Vsi v cene 125.000,- € je o 6.780 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 trojizbových bytov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-84...

Pozícia realitnej ponuky

125.000,- €
Cena nehnuteľnosti 72.900,- € 329.000,- €
69 m²
Zastavaná plocha 67 m² 69 m²
69 m²
Úžitková plocha 59.92 m² 133 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8400 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.