Byt 3+1 (74 m2) s loggiou - CENA DOHODOU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Za kaštieľom
67 m²
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

18941x zobrazená v zozname / 1323x zobrazená detailne / 302x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8209 - Ponúkame Vám NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM nachádzajúci sa na 1. poschodí bytového domu na sídlisko Západ 2, v Smižanoch. Celková výmera podlahovej plochy bytu je 67 m2 (s príslušenstvom 73,67 m2 ). Byt pozostáva z 3 obytných miestností, kuchyne, chodby, kúpeľne, samostatného WC, balkóna a pivnice. Vybavením bytu je kuchynská linka, plynový sporák, vaňa, umývadlo, toaleta a vstavaná skriňa. Byt je slnečný. Okná sú situované na východ a na juh.

Bytový dom disponuje 2 výťahmi. K bytu prislúcha pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Výhodou je výborná lokalita na bývanie s dostupnosťou celej občianskej infraštruktúry. V bezprostrednej blízkosti je materská škola, základná škola, supermarket Tesco, autobusová zastávka, pošta, reštaurácia, bistro, detské ihriská. evanjelický kostol, drogéria Teta, lekáreň. Do dvoch kilometrov od polohy bytu sa nachádza viacero materských a základných škôl, supermarket LIDL, rímskokatolícky a evanjelický kostol.

Približne 4 km od bytu sa nachádza Slovenský raj, ktorý ponúka na výber mnoho turistických chodníkov a cyklotrás. Ďalšími miestami vhodnými pre oddych a turistiku sú Podlesok vzdialený 14 km a Vysoké Tatry vzdialené 34 km.

Kúpna cena DOHODOU!



V prípade záujmu nás môžete kontaktovať aj na tel. číslo: (JUDr. Dávid Kollár)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi na ulici Za kaštieľom

Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 trojizbových bytov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-82...

Kontaktujte

JUDr. David Kollár

+421904.. zobraziť +421904010660

LAGUNA REALITY

LAGUNA REALITY

Zimná 59, Spišská Nová Ves 052 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha67 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8209 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.