3 izb byt + GARÁŽ - 450€/mes. bez energií, Veľké Šárovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Šarovce
Ulica.: Veľké Šárovce
73.24 m²
2
1
3
áno
čiastočne prerobený
áno
nie
prenájom - 3-izbový byt
450,- €/mes. + energie, +energie
Ponúknite vlastnú cenu

137592x zobrazená v zozname / 1723x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame dlhodobý nájom 3 izbový byt + garáž v obci Veľké Šarovce č. 80, okr. Levice. Mesačný nájom 450€/mesačne + energie (Elektrika a Plyn).

Byt je bez zariadenia po čiastočnej rekonštrukcii. Byt je napojený na rozvod ELEKTRIKY, PLYN, vodovod a kanalizácia. V byte je riešene kúrenie s plynovým kotlom. V byte je vstupná chodba, kuchyňa, tri izby a kúpeľňa. Byt je voľný od 1.5.2024 obhliadka bytu je možná 26.4.2024 o 12:00 hod., vyžaduje sa pri podpise nájomnej zmluvy 2 mesačný depozit 900€.

Garáž sa nachádza na prízemí bytového domu, prístupná je priamo z dvora, pozostáva z jednej miestnosti – priestoru na garážovanie jedného osobného motorového vozidla. Napojená je na rozvody elektrickej energie, vráta sú drevené otvárateľné, podlaha betónová, vnútorné omietky hrubé vápenné, podlahová plocha je 15,84 m2.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme počas pracovných dní na tel. čísle: od 8:00 hod. do 13:00 hod. Pokiaľ potrebujete získať informácie mimo pracovnej doby napíšte nám SMS alebo email a my sa Vám ozveme.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Šarovciach na ulici Veľké Šárovce

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Veľké Šárovce v Šarovciach v cene 450,- €/mes. je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Šarovciach. Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Šarovciach.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha73.24 m²
Celková rozloha73.24 m²
Úžitková plocha73.24 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT672023 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny