Chalupársky poklad, nový domov alebo 3-4 RD developerský projekt?

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Hermanovce
90 m²
1656 m²
1
2
pôvodný
predaj - Rodinný dom
Cena v RK vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4006x zobrazená v zozname / 1464x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

Opäť sme pre Vás našli multifunkčnú nehnuteľnosť. Tentokrát len 10 minút od Prešova a 4 minúty od diaľnice D1 v centre obce Hermanovce.

Všetky fotografie nájdete priamo na našom webe tu: https://shorturl.at/aKWZ7

1. Milujete históriu a hľadáte pôvodný dom / chalupu v TOP zachovalom stave?
Toto je jedná z mála chalúp v Top stave s pôvodnou atmosférou, kde romantiku dotvárajú pôvodné dvere i okná, kachľové pece v každej izbe, pekná studňa či nádherná kamenná pivnica. Príjemnú klímu v lete, či teplo v zime zabezpečujú cca 50 cm hrubé múry zo zdravej nepálenej tehly.
V tejto nehnuteľnosti sa zastavil čas. Dýcha históriou a môže byť Vašim romantickým miestom, úplne iný svet kde relax a pokoj dosiahnu svoje nové maximá.
Ak by Vám to bolo málo, okolitá príroda a turistické atrakcie uspokoja Vaše "túlavé boty". Kaštieľ rodiny PÉCHY priamo v centre obce, Lačnovský kaňón, kaštieľ Fričovce, Jaskyňa Zlá diera, či Pekarňa alebo Vodopády Starý Mlyn ...

2. Chcete si postaviť Rodinný dom v tichom prostredí, no s rýchlou dostupnosťou diaľnice?
Intravilán obce, veľkorysý pozemok až 1656 m², vlastná studňa, krásna kamenná pivnica, dostupné všetky inžinierske siete (E, P, V, K, obecná cesta) a kvalitná občianska vybavenosť (potraviny, pošta, knižnica, SAD ...) splnia aj tie najvyššie požiadavky komfortného bývania pre Vašu rodinu.
Dostatočná výmera pozemku Vám v budúcnosti umožňuje výstavbu rodinných domov aj pre Vaše deti.

3. Máte developerský zámer pre výstavbu 3-4 rodinných domov?
Rozmery, rozloha i sklon pozemku si to priam žiadajú. Čím vyššie, tým krajší výhľad na okolie. Vybavenosť obce a dostupnosť diaľnice (4m), či Prešova (10m) zatraktívnia Váš developerský projekt na maximum a vypredáte ho skôr ako bude stáť. Nehnuteľnosť je v intraviláne, obecnú cestu i všetky siete máte hneď už len začať stavať.

To je všetko. Nemáme viac čo dodať len Vás pozývame priamo na obhliadku a presvedčte sa sami o jedinečnosti a možnostiach tejto ponuky.

POZOR, multifunkčnosť ponuky osloví širokú škálu potenciálnych kupcov preto neodporúčame váhať a dohodnite si obhliadku ihneď.

Doplňujúce informácie:


Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát, je v osobnom vlastníctve bez tiarch a kúpa je možná aj hypotekárnym úverom, ktorý Vám vybavíme aj priamo u nás.

ID: SV110RDEx


Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1656 m²
Zastavaná plocha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuspredané
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Strechapôvodná
Energetický certifikátnie
Oknádrevené
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV110RDEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.