Kapušany - Veľkorysý pozemok 1430 m² pre 2-4 RD s pôvodným domom.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Kapušany
Ulica.: Ardova 30
1430 m²
1
2
pôvodný
predaj - Rodinný dom
119.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4887x zobrazená v zozname / 399x zobrazená detailne / 28x zobrazená detailne tento mesiac

Opäť máme v ponuke multifunkčnú nehnuteľnosť. Tentokrát hneď pri Prešove v slepej ulici Ardovej v obci Kapušany.

Prejdite sa po nehnuteľnosti v 3D Virtuálnej obhliadke tu: https://shorturl.at/nzO34

Nehnuteľnosť je pre Vás vhodná ak:



1. Chcete bývať v tichom prostredí slepej ulice v obci hneď pri Prešove?
Intravilán obce, veľkorysý, rovinatý pozemok až 1430 m² (šírka 15,5 m), vlastná studňa, krásna maľovaná letná kuchyňa, dostupné všetky inžinierske siete (E, P, V, K, Int., obecná cesta) a kvalitná občianska vybavenosť (potraviny, pošta, knižnica, SAD, ŽSR ...) splnia aj tie najvyššie požiadavky komfortného bývania pre Vašu rodinu.
Dostatočná výmera pozemku Vám umožňuje okamžitú výstavbu ďalšieho RD a územné plánovanie obce Vám v budúcnosti zabezpečí ďalší prístup a možnosť výstavby ďalších RD aj pre Vaše deti alebo deľbu pozemku a predaj jeho časti.

alebo

2. Milujete históriu a hľadáte pôvodný dom / chalupu v zachovalom stave a s veľkým pozemkom?
Toto je jedná z mála chalúp v dobrom stave s pôvodnou atmosférou, kde romantiku dotvárajú pôvodné dvere, kachľové pece v každej izbe, drevené podlahy či maľovaná letná kuchyňa. Príjemnú klímu v lete, či teplo v zime zabezpečujú cca 40 cm hrubé múry zo zdravej pálenej tehly.
V tejto nehnuteľnosti sa zastavil čas. Dýcha históriou a môže byť Vašim romantickým miestom, úplne iný svet kde relax a pokoj dosiahnu svoje nové maximá.
Ak by Vám to bolo málo, okolitá príroda a turistické atrakcie uspokoja Vaše "túlavé topánky". Kapušiansky Sebešský, či Šarišský hrad, Výhľadňa nad Okružnou, Fintický kaštieľ či turistické trasy.

alebo

3. Máte developerský zámer pre výstavbu 2-4 rodinných domov?
Rozmery, rozloha i sklon pozemku si to priam žiadajú. Čím vyššie, tým krajší výhľad na okolie. Znamenitá vybavenosť obce (https://www.kapusany.sk) a dostupnosť Prešova zatraktívnia Váš developerský projekt na maximum a vypredáte ho skôr ako bude stáť. Nehnuteľnosť je v intraviláne, obecnú cestu i všetky siete vrátane optického internetu máte hneď už len začať stavať.

To je všetko. Nemáme viac čo dodať len Vás pozývame priamo na obhliadku a presvedčte sa sami o jedinečnosti a možnostiach tejto ponuky. Na obhliadke Vám prezradíme jej ďalší potenciál.

POZOR, multifunkčnosť ponuky osloví širokú škálu potenciálnych kupcov preto neodporúčame váhať a dohodnite si obhliadku ihneď.

Doplňujúce informácie:


Pôvodné stavby sú v stave určenom na kompletnú rekonštrukciu. Stavba je suchá s pivnicou pod obývačkou. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát, je v osobnom vlastníctve bez tiarch a kúpa je možná aj hypotekárnym úverom, ktorý Vám vybavíme bezplatne a rýchlo aj priamo u nás.

ID: SV112RDEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kapušanoch na ulici Ardova 30

Pozícia realitnej ponuky

119.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.030,- € 1.500.000,- €
1430 m²
Rozloha pozemku 96 m² 4765 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1430 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Energetický certifikátnie
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV112RDEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.