Dobová drevenica v obci Dlhá nad Kysucou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Dlhá nad Kysucou
3
predaj - Chata
62.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

25362x zobrazená v zozname / 1657x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj jedinečnú dobovú drevenicu s viac ako 100-ročnou históriou, nachádzajúcu sa v malebnej obci Dlhá nad Kysucou. Táto drevenica sa pýši svojou autentickou atmosférou a historickým šarmom, čo ju robí ideálnym miestom pre milovníkov tradičnej architektúry a histórie.

Drevenica je situovaná v pokojnej lokalite, ktorá poskytuje nádherný výhľad na krásnu kysuckú prírodu. Táto oblasť je skutočným útočiskom pred ruchom mesta, ideálnym miestom na relaxáciu a oddych. K drevenici vedie spevnená prístupová cesta, čo zabezpečuje pohodlný prístup počas celého roka.

Popis nehnuteľnosti:


Vek drevenice: Viac ako 100 rokov
Lokalita: Kľudná a malebná osada v obci Dlhá nad Kysucou
Počet chatiek v osade: Len 5, čo zaručuje súkromie a pokoj

Prístup: Spevnená prístupová cesta


Elektrina: Privedená k drevenici
Drevenica je vhodná na rekonštrukciu, čo ponúka možnosť prispôsobiť ju podľa vlastných predstáv a potrieb. Môžete tak zachovať jej historický ráz a zároveň ju modernizovať pre pohodlné bývanie alebo rekreačné účely.

Toto miesto je ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú únik do prírody, s možnosťou prechádzok, turistiky a objavovania krás Kysúc. Ak túžite po nehnuteľnosti s dušou a charakterom, táto drevenica je pre vás tou správnou voľbou.

Neváhajte nás kontaktovať pre bližšie informácie a dohodnite si obhliadku tejto výnimočnej nehnuteľnosti. Využite príležitosť vlastniť kúsok histórie v srdci kysuckej prírody!

Pre viac informácii ma kontaktujte.


Jakub Jaroš, tel. číslo
mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zdrevostavba
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky