Doprajte si život v luxusnom 5i bungalove v obci Studené, iba 8 km od

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
120 m²
666 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
499.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3639x zobrazená v zozname / 306x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 5-izbovú novostavbu s veľkosťou obytnej plochy 120 m2, na slnečnom 6,6-árovom pozemku, vzdialenú iba 8 km od Bratislavy, exkluzívne. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu, má podlahové plynové kúrenie, veľkorysú vstupnú halu, 2 izby s orientáciou do ulice a ďalšie 2 izby orientované do dvora. Do dvora je orientovaná aj priestranná obývačka spojená s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi. Dom ďalej obsahuje luxusnú kúpeľňu s rohovou vaňou, sprchovým kútom a WC. Ďalšie WC je v technickej miestnosti.
Pozemok má závlahový systém s vodou z vlastnej vŕtanej studne a vyžaduje minimálnu údržbu. Na pozemku je umiestnená ďalšia menšia stavba - kuchyňa s profesionálnymi gastro zariadením. Parkovanie možné pred domom alebo vo dvore.

Studené ako novovybudovaná časť obce Most pri Bratislave v okrese Senec má výbornú dostupnosť do Bratislavy, v blízkosti sú mestské časti Vrakuňa a Podunajské Biskupice. Okrem novej výstavby sa tu nachádza kaštieľ zo 17. storočia a židovský cintorín. Od centra obce Most pri Bratislave, ktorá má kompletnú občiansku vybavenosť - MŠ, ZŠ, zdravotnícke služby, veterinárnu kliniku, obchody, koziu farmu, kostol (z 13. storočia so zachovanými románskymi a gotickými prvkami) a priame autobusové spojenie do Bratislavy - je časť Studené vzdialená 3 km. Most pri Bratislave a susedné obce - Zálesie, Malinovo, Vrakuňa - lemuje tok Malého Dunaja s malebnými zákutiami, vo vzdialenosti 4 km sú jazerá Nové Košariská, do 6 km jazerá Zelená voda, golfové ihrisko Black River Golf Resort v Bernolákove je vo vzdialenosti 13 km. Ďalšiu možnosť aktívneho relaxu ponúkajú cyklotrasy v okolí.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Moste pri Bratislavee

Inzerovaný rodinný dom v Moste pri Bratislavee v cene 499.000,- € je o 127.637 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Moste pri Bratislavee. Rozloha je o 21 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Moste pri Bratislavee. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Moste pri Bratislavee. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

499.000,- €
Cena nehnuteľnosti 56.990,- € 1.250.000,- €
666 m²
Rozloha pozemku 77 m² 15341 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 100121 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku666 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288530399426 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.