Drevenná chata na pozemku 6á, Šaľa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
16 m²
neuvedené
predaj - Chata
47.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

43898x zobrazená v zozname / 4039x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj drevennú chatu na pozemku 6á v Šali pri futbalovom ihrisku.

Chata má rozmery 4x4m, stojí na železobetónovej doske a je celá podpivničená. Pivnica je zhotovená z lomových kameňov, kt. udržujú konštatnú teplotu. Možné využiť ako vínnu pivnicu.
Chata má sedlovú strechu, krytina je šindel. Pod hreňom strechy je úložný priestor po celej ploche.
Pozemok je rovinný, slnečný a úrodný - rozlohy 600m2. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy: jablone, slivky, marhule, višňa, mandle, figy a korene viniča. Časť zahrady je vyčlenená aj na dopestovanie si plodín. Na pozemku je studňa. Elektina tu nie je, elektrický stĺp v blízkosti. Okolo pozemku je živý plot, záhradka sa však bude predávať oplotená pletivom.

V PRÍPADE SERIÓZNEHO ZÁUJMU DOHODA MOŽNÁ!



Záhrada sa nachádza v rekreačnej oblasti záhradkárov v Šali (Veči), v blízkosti sa nachádzajú tenisové kurty, futbalový štadión, fut. ihrisko a skatepark a samozrejmosťou je rieka Váh, ktorá je rajom pre rybárov kde sa dá skvele zrelaxovať. Na Váhu môžete tiež kajakovať, člnkovať alebo len tak plávať a opaľovať sa v letných mesiacoch. Zhruba 800m od záhrady sa nachádza hausboat kde je možné stráviť príjemné chvíle na vode pri dobrom jedle a pití. Popri rieke Váh sa nachádza cyklotrasa, ktorou sa dostanete k vodnému dielu Kráľová (Kaskády) k obci Šoporňa až do mesta Sereď.

Chatku s pozemkom som osobne navštívila som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na alebo na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Šali

Pozícia realitnej ponuky

47.999,- €
Cena nehnuteľnosti 43.000,- € 94.300,- €
16 m²
Rozloha pozemku 16 m² 329 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku16 m²
Poschodieneuvedené
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-46674 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.