Útulný rekreačný domček 40m2 na krásnom pozemku 3á, Šaľa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
303 m²
neuvedené
predaj - Chata
94.300,- €
Ponúknite vlastnú cenu

33561x zobrazená v zozname / 4018x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj mobilný rekreačný domček rozlohy 40m2 na pozemku rozlohy 303m2 v obľúbenej záhradkárskej časti neďaleko rieky Váha!
Jedná sa o kvalitný mobilný drevodom (Fischer) s možnosťou celoročnej rekreácie. Rozmery domčeka sú 10,5x3,8m Vykurovanie je riešené infražiaričmi a SMART klimatizáciou, ktorou si môžete okamžite zakúriť od "kadiaľkoľvek" v prípade, že sa rozhodnete ísť zrelaxovať. Taktiež si môžete skontrolovať stav a okolie vašej nehnuteľnosti pomocou 2 kamier napojených na wifi, v interieri domu sa nachádza aj alarm. V domčeku sa nachádza rozľahlá kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou. Kuchyňa kvalitného prevedenia od výrobcu Decodom, na mieru s indukčnou varnou doskou digestorom s uhlíkovým odsávaním, elektrickou rúrou a granitovým drezom. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, toaletou, el.bojlerom. Odpadová voda je vyvedená do septiku. z oyvacej izby je vstup do spálne. Celá domček je kvalitne prevedený, okná sú plastové s izol. dvojsklom s vonkajšími el. hliníkovými žalúziami. Vstup do domčeka je z prestrešenej terasky.
Domček sa nachádza na krásnom, slnečnom, udržiavanom pozemku so závlahovým systémom na polievanie trávnika! Na pozemku sa nachádza čiastočne zapustený bazén priemeru 3,6m, hĺbky 1,2m, murovaný gril, altánok, dielňa susediaca so skladom (+ďalšia vonkajšia toaleta). Vstup na pozemok je z boku z bránky, prípadne sa tu nachádza aj pozinkovaná posuvná brána prístupná priamo z mestskej komunikácie.
Na pozemku sa nachádzajú vyvýšené záhony na pestovanie, okrasné trávy, tuje a okrasný záhon. Voda je z narážanej studne.
Tento útulný plne vybavený domček na krásnom udržiavanom pozemku je ako stvorený na rekreáciu, načerpanie nových síl a trávenie voľného času v kruhu rodiny a priateľov.
Oplatí sa vidieť! Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes!
Záhradkárska oblasť je veľmi obľúbená rekreačná oblasť nakoľko v tesnej blízkosti sa nachádza rieka Váh, ktorá poskytuje množstvo aktivít ako napr. rybolov, člnkovanie, plávanie, prechádzky v prírode popri brehu a pod. Od záhradkárskej oblasti vedie cyklotrasa po násype k priehrade Kráľová kde sa nachádza Hotel Kaskády s tenisovými kurtami, volejbalovým a fut. ihriskom, minigolfom a inými voľnočasovými aktivitami. Na priehrade je požičovňa na vodné športy. Cyklotrasa vedie až do mesta Sereď. V prípade, že Vás ponuka zaujala neváhajte ma alebo na .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Šali

Pozícia realitnej ponuky

94.300,- €
Cena nehnuteľnosti 43.000,- € 94.300,- €
303 m²
Rozloha pozemku 16 m² 329 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku303 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-48053 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny