Dve rozprávkové chalúpky s malým wellnessom v tichej časti obce Pohore

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Pohorelá
140 m²
551 m²
predaj - Chata
200.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1267x zobrazená v zozname / 125x zobrazená detailne / 125x zobrazená detailne tento mesiac

Ako maklér bývajúci priamo v obci Pohorelá ponúkam na predaj tento súbor krásnych zrekonštruovaných nehnuteľností. Chalupy sú situované v tichej bočnej ulici , neďaleko od centra obce, kde je plná občianska vybavenosť: obchody, pošta, reštaurácia a iné. Obe nehnuteľnosti sú vedené na liste vlastníctva ako rodinný dom.

Na peknom rovinatom,kaskádovom dvore, na ktorý je prístup z dvoch miest stoja dve zrekonštruované drevenice.

Obytná drevenica na prízemí pozostáva zo vstupného gánku, spoločnej miestnosti tvoriacej kuchyňu a obývaciu miestnosť s krbom, samostatná kúpeľňa zo sprchovým kútom, samostatné WC, komora, ktorá slúži aj ako technická miestnosť. V podkroví sú dve izby - spálne. Jedna väčšia s možnosťou v budúcnosti predeliť. Táto stavba je čiastočne podpivničená zo vstupom z priestoru, kde je vonkajšie prekryté sedenie.

Wellness drevenica na prízemí pozostáva zo vstupnej chodby, priestoru wellness miestnosti, technickej miestnosti,samostatného WC a oddelenej drevárne so samostatným vchodom v zadnej časti objektu. Vo wellness miestnosti nájdeme vírivku pre 4 osoby, infra saunu, sprchový kút a relaxačné lehátko. Podkrovie je nevyužité, pripravené na ďaľšiu dostavbu.

Na plne uzatvorenom dvore sa nachádza detský kútik, spomínané vonkajšie sedenie s grillom a štyri parkovacie miesta pre osobné autá. Viac info pri maklérovi. O cene sa ešte vieme rozprávať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Pohorelej

Inzerovaný chatu v Pohorelej v cene 200.000,- € je o 51.880 € drahší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Pohorelej. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Pohorelej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Pohorelej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-7_...

Pozícia realitnej ponuky

200.000,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 1.650.000,- €
551 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3100 m²
140 m²
Úžitková plocha 65 m² 800 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku551 m²
Úžitková plocha140 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-7_288526768279 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.