Dvojgeneračný rodinný dom vhodný tiež na podnikateľské účely - Rajec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajec
Ulica.: Partizánska
225 m²
1651 m²
1
5
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

8212x zobrazená v zozname / 748x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj tehlový rodinný dom v meste Rajec. Nachádza sa na rovinatom pozemku veľkom 1651m².

DISPOZÍCIA:


- Prízemie bolo postavené v 50. rokoch. Pozostáva zo vstupnej chodby so schodiskom, veľkej kuchyne so špajzou, dvoch obytných miestností, kúpeľne s toaletou a vstupom do pivnice. V celej časti sú vymenené medené elektrické rozvody. V kuchyni sa nachádza murovaná pec. Čiastočne bola zrekonštruovaná kúpeľňa s toaletou (okrem podlahy, odpadu).
- Poschodie bolo kolaudované v 72. roku. Pozostáva zo vstupnej chodby, troch obytných miestností, kuchyne, špajze, kúpeľne, toalety a balkóna. V izbách sú parkety, v kúpeľni a WC dlažba, zvyšok PVC.

V celom dome sú vymenené plastové okná. Približne polovica domu je podpivničená. Dom je vykurovaný plynom v kombinácií s tuhým palivom. Na oboch poschodiach je samostatný elektrický bojler na vodu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete- elektrina, plyn, voda, žumpa. V meste je tiež kanalizácia - možnosť dopojiť. Strecha rodinného domu je pôvodná- plech.

Veľký, oplotený pozemok je cca 12m široký a 138m dlhý. Približne do polovice je pozemok rovinatý, potom sa tiahne do mierneho svahu. Na pozemku sa nachádza murovaná garáž s dielňou, drevená šopa na drevo, zajačinec a malá chatka. K zadnej časti pozemku vedie neupravená prístupová cesta.

LOKALITA- všetko v pešej dostupnosti- obchody, potraviny, školy, škôlky, mestský úrad, bankomat, fitko, kaviarne, kostol, autobusová zastávka, čerpacia stanica a iné.

! TIP- dom sa nachádza v skvelej lokalite a je ideálny na podnikateľské účely spojené s bývaním, prípadne ako dom pre dve rodiny !

Pre viac informácií či záujme nás kontaktujte :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Rajci na ulici Partizánska

Rozloha je o 44 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Rajci.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1651 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha225 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--95 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.