EXKLUZÍVNE: Moderný dom na kľúč - verzia IGOR, celé Slovensko

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Žilinská
102 m²
3
holopriestor
predaj - Rodinný dom - Novostavba
93.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8230x zobrazená v zozname / 619x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNE moderný dom IGOR na kľúč, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním.

S celkovou rozlohou 102 metrov štvorcových, 3 izbami a obývačkou s kuchyňou ponúka dostatok priestoru pre pohodlný život a rodinné aktivity. Kvalitné materiály a moderné vybavenie zabezpečujú komfort a trvácne riešenia, či už si vyberiete monolitické panely alebo oceľovú pozinkovanú konštrukciu. Ideálny dom pre tých, čo hľadajú kombináciu luxusu a praktického bývania.

Domy máme zazmluvnené priamo od developera a sú postavené na Vašom pozemku na mieru. "Naša výrobná technológia prináša rýchlosť výstavby domov na novú úroveň. Od podpísania zmluvy môžete očakávať že Váš vysnívaný domov postavíme do 3 až 4 mesiacov. Pri stavbe domu s nami ušetríte čas aj peniaze. Vďaka rýchlej dobe výstavby domov, sú naše domy za polovičné náklady v porovnaní s domami, ktoré sa v súčasnosti stavajú tradičným spôsobom. Vykonávame všetky dokončovacie práce domu. Naše domy odrážajú všetky moderné trendy. Vyberte si z našej ponuky projektov."

Dom Vašich snov Vám vieme postaviť aj podľa Vášho projektu. PONÚKAME RÔZNE MOŽNOSTI STAVBY MONTOVANÝCH DOMOV.

TÚŽITE PO VYSNÍVANOM BÝVANÍ BEZ STAROSTÍ? ZHMOTNÍME VAŠE PREDSTAVY O DOME VAŠICH SNOV. NEVÁHAJTE, UŠETRÍME VÁM ČAS A PENIAZE.

• Dom je postavený z veľmi kvalitných materiálov zväčša nemeckej výroby.

• Možnosť zakúpenia na splátky do 3 rokov.


• Do 1 roku bez navýšenia.
• Cena je bez pozemku a základovej dosky.

V prípade záujmu o viac informácii ma kontaktujte na /

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Žiline na ulici Žilinská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Žilinská v Žiline v cene 93.000,- € je o 154.740 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Žiline. Rozloha je o 65 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0951.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

93.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.100.000,- €
115 m²
Zastavaná plocha 23.7 m² 328 m²
115 m²
Celková rozloha 27.5 m² 3500 m²
102 m²
Úžitková plocha 1 m² 310 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha115 m²
Celková rozloha115 m²
Úžitková plocha102 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28680 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny