Dvojizbový byt s predzáhradkou a dvomi parkovacími miestami, Detva

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
Ulica.: Štúrova
41 m²
1
2
úplne prerobený
nie
nie
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt
450,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

5692x zobrazená v zozname / 379x zobrazená detailne / 206x zobrazená detailne tento mesiac

TVOJ DOMOV exkluzívne ponúka na p r e n á j o m kompletne zrekonštruovaný dvojizbový byt v Detve s veľkou predzáhradkou, z ktorej je vstup k dvom parkovacím miestam, ktoré tiež patria k bytu. Samotný byt pozostáva z chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, z kuchyne, z ktorej je vstup do predzáhradky, z obývačky a spálne. Predzáhradka je oplotená. Disponuje bráničkou, ktorá spája predzáhradku s jedným parkovacím miestom. Druhé parkovacie miesto je vzdialené od bytu cca 10 m. Byt je takmer komplet zariadený viď foto. Chýba len práčka a rúra ale k dispozícii je remoska. Byt je v osobnom vlastníctve, o výmere 41,35 m2, nachádza sa na 1. poschodí, reálne sa jedná o vyvýšené prízemie. K bytu patrí aj pivnica na prízemí. Platba za byt je 450€/mesiac. V cene sú zahrnuté aj prevádzkové náklady vo výške 131€/1 osoba/mesiac. Požadujeme trojmesačný depozit, prípadne dohoda.
V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: školy (škôlky, základné školy, stredné školy), zdravotnícke zariadenia, obchody, služby, banky, štátna správa, ... výborná dopravná dostupnosť - autobus (5-7 min), auto - skvelé napojenie na R2 - cca 700 m, vlak - aj rýchliky.
Možnosti aktívneho aj pasívneho oddychu - v blízkosti sú lyžiarske strediská, kúpaliská, vodná nádrž Ružiná, ... turistika, prechádzky, ...

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha41.35 m²
Úžitková plocha41 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetnie
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky