Dvojpodlažný veľký rodinný dom v tichom prostredí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nové Sady
225 m²
1539 m²
predaj - Rodinný dom
245.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2635x zobrazená v zozname / 232x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte veľký presvetlený dom v príjemnom prostredí na vidieku len 15km od Nitry, tak ste ho práve našli.
Je situovaný na konci obce Nové Sady – časť Ceroviny vo veľmi kľudnom prostredí na oplotenom pozemku o rozlohe 1539m2. Dom je osadený približne v strede pozemku čo je výhoda možnosti si vybudovať na prednom pozemku státie pre viac áut alebo garáž. Zadná časť je ideálna na altánok a záhradkárčenie.

Dom je veľmi dobre dispozične riešený a presvetlený. Pozostáva z prízemia, kde sa nachádza vstupná chodba, samostatná toaleta (na dokončenie), technická miestnosť, obývacia miestnosť s kuchyňou a špajzou, kúpeľňa (na dokončenie) a izba (na dokončenie) výstupom na veľkú 30m2 terasu. Na druhom podlaží sa nachádza kúpeľňa, dve izby s výhľadom na predný dvor a najväčšia izba s balkónom, z ktorého je výhľad na záhradu a okolie. Najväčšia izba má samostatnú kúpeľňu a šatník (na dokončenie). Je možnosť si izbu predeliť a tým vzniknú plnohodnotné dve izby.

Na dome prebehla kvalitná kompletná rekonštrukcia. K domu bolo pristavené druhé podlažie a terasa. Dom je na komplet zateplený, odizolovaný a druhé podlažie je novovybudovaná drevo stavba. Rekonštrukcia prebehla od roku 2018 do 2023. Dom je napojený na novú obecnú vodu, elektriku a novú 12m3 žumpu. Na pozemku je aj studňa ideálna na závlahu alebo polievanie. V prípade záujmu je možnosť sa napojiť aj na plyn, ktorý je pred pripravený pred pozemkom. Je možnosť podľa dohody s majiteľom dokončiť stavebné práce v interiéri.

Na dome boli použité kvalitné okná značky Schuco a hliníkové vchodové dvere. Vykurovanie je vyriešené krbom, ktorý je napojený na akumulačnú nádrž, ktorá rozvádza teplo do podlahového kúrenia. Je možnosť kúriť aj elektrickým kotlom. K domu bol vyhotovený energetický certifikát A1. V celom dome je osadená dlažba a na poschodí dlažba s imitáciou dreva.

Pri dome sa nachádza aj starý domček a hospodárska budova, ktorá slúži ako úložný priestor. V okolí sa nachádzajú polia a lesík, ktorý je stvorený na menšie prechádzky. Časť Ceroviny je nepriechodná čo zaručuje kľud od ruchu áut. Od Nových Sadov je vzdialená do 5minút autom. V obci je plná občianska vybavenosť ako je obchod, škola, škôlka, kvetinárstvo. Za obcou Nové Sady v obci Čab sa nachádzajú aj veľké stavebniny.V blízkosti je pekná rozhľadňa, kde sú krásne výhľady na Zobor a Tribečské pohoria.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novom Sade

Inzerovaný rodinný dom v Novom Sade v cene 245.000,- € je o 28.238 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Novom Sade. Rozloha je o 18 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novom Sade.

Pozícia realitnej ponuky

245.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 599.990,- €
1539 m²
Rozloha pozemku 80 m² 7300 m²
225 m²
Úžitková plocha 1 m² 473 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1539 m²
Úžitková plocha225 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289273164027 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.