Predaj 3 izbový byt v Nové Mesto- Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Československých parašutistov
68 m²
3,5
pôvodný
nie
predaj - 3-izbový byt
199.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

12961x zobrazená v zozname / 936x zobrazená detailne / 444x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám exkluzívnu príležitosť získať 3-izbový byt v srdci Bratislavy, v prestížnej lokalite nového mesta. Jeho výhodná poloha v bezprostrednej blízkosti obchodného centra Vivo! zabezpečí pohodlný prístup k obchodným a zábavným možnostiam, zatiaľ čo materská a základná škola v týchto končinách poskytujú ideálne zázemie pre rodiny s deťmi.

Tento byt, síce v pôvodnom stave, disponuje obrovským potenciálom pre vytvorenie luxusného a moderného bývania podľa vašich predstáv. Je ideálnou investíciou pre tých, ktorí túžia po individuálnom prístupe k úpravám interiéru a zabezpečení svojho osobného priestoru.

Vyhľadávaná lokalita tohto bytu navyše ponúka tiché a pokojné prostredie, kde parkovacia politika nie je prekážkou. Toto vám zaručuje maximálny komfort a slobodu vo vašich každodenných aktivitách.

Nechajte sa strhnúť touto jedinečnou príležitosťou získať byt v Bratislave, a staňte sa súčasťou prestížnej komunity, ktorá ocení hodnotu kvalitného bývania. Nezmeškajte túto príležitosť – kontaktujte nás ešte dnes a začnite plánovať svoj nový začiatok v tomto exkluzívnom byte!

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Československých parašutistov

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Československých parašutistov v Bratislave - Nové Mesto v cene 199.900,- € je o 48.640 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 15 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0919040.., uveďte číslo ponuky ZR-42...

Pozícia realitnej ponuky

199.900,- €
Cena nehnuteľnosti 159.500,- € 799.000,- €
74.5 m²
Celková rozloha 53.18 m² 214 m²
68 m²
Úžitková plocha 53.18 m² 166 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha74.5 m²
Úžitková plocha68 m²
Počet izieb3,5
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno - 2
Terasanie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-42-14 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny