EXCLUSIVE - jedinečná investičná príležitosť

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
10000 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
áno
áno
predaj - Budova
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

28335x zobrazená v zozname / 1095x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

REI PREMIUM EXCLUSIVE Vám predstavuje jedinečnú investičnú príležitosť – tri historické polyfunkčné budovy na predaj situované priamo v srdci historického centra Bratislavy.

Tento exkluzívny komplex budov na rôznych adresách prešiel kompletnou a citlivou rekonštrukciou, ktorá rešpektuje historický charakter stavieb a zároveň poskytuje moderný štandard a komfort pre bytové, administratívne a obchodné využitie.

Popis nehnuteľností:


Tieto impozantné budovy ponúkajú široké využitie vďaka svojej polyfunkčnej dispozícii. Súčasťou sú bytové jednotky, administratívne priestory určené pre kancelárie, ako aj nebytové priestory, ktoré aktuálne hostia obchody a reštaurácie. Jedná sa o ideálnu lokalitu pre podnikanie a bývanie v pulzujúcom centre mesta.

Investičný potenciál:


Vzhľadom na atraktívnu polohu a vysoký štandard prevedenia, je komplex výnimočnou investíciou s perspektívou stabilnej a atraktívnej návratnosti. Viac ako 80% priestorov je aktuálne prenajatých, čo zabezpečuje okamžitý príjem pre nového vlastníka.

Úžitková plocha:


Komplex ponúka rozsiahle priestory s rôznymi možnosťami využitia. Úžitková plocha je navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám rôznych typov podnikania a zároveň poskytovala komfortné bývanie.

Lokalita:


Nachádzajúce sa v historickom jadre hlavného mesta, tieto budovy sú obklopené kultúrnymi pamiatkami, luxusnými obchodmi, gurmánskymi reštauráciami a živým mestským ruchom. Výborná dostupnosť MHD a všetky služby na dosah ruky zaručujú vysoký komfort života a podnikania.

Vlastníctvo a stav nehnuteľnosti:


Budovy sú vo firemnom vlastníctve a po kompletnej rekonštrukcii, ktorá bola vykonaná s dôrazom na zachovanie historického charakteru a zároveň zabezpečenie moderného štandardu. Stav nehnuteľností - pripravené na okamžité využitie.

Ďalšie informácie:


Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nehnuteľnosti nás kontaktujte. Ponúkame Vám jedinečnú možnosť stať sa súčasťou histórie a zároveň investovať do nehnuteľnosti s vysokým potenciálom a garantovanou návratnosťou.

Táto ponuka je určená pre náročného investora, ktorý hľadá spojenie historického charizmu a moderného komfortu. Nezmeškajte príležitosť vstúpiť do sveta nehnuteľností na jednej z najprestížnejších adries v Bratislave.

Cena:


Cena za tento exkluzívny realitný komplex je nastavená tak, aby odzrkadľovala jeho jedinečnosť a investičný potenciál. V prípade záujmu o podrobnejšie informácie, neváhajte kontaktovať našu realitnú kanceláriu.

Viac informácií Mária Dovalová

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Bratislave - Staré Mesto

Rozloha je o 9669 metrov väčšia ako je priemerná rozloha budovy v Bratislave - Staré Mesto.

Podrobné informácie

Celková rozloha10000 m²
Úžitková plocha10000 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Inžinierske sieteáno
Klimatizáciaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MD-122 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.