EXKLUZÍVNA NOVOSTAVBA – Rodinný dom 5KK, nachádzajúci sa v centre mest

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
643 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

13811x zobrazená v zozname / 792x zobrazená detailne / 298x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj NOVOSTAVBU – Rodinný dom 5KK bude postavený na slnečnom pozemku o výmere 643 m2. K domu bude zriadená novovybudovaná prístupová cesta s verejným osvetlením.

Výnimočný luxusný projekt zahŕňa domy vybudované z kvalitných certifikovaných materiálov, ktoré zaručia vysoký štandard a dlhodobú hodnotu vášho bývania.

Rodinné domy sa budú nachádzať priamo v srdci mesta a ponúkajú ideálnu kombináciu luxusu a pohodlia. S vynikajúcou lokalitou v centre budete mať prístup k všetkým mestským výhodám a zároveň si zachováte dokonalé pohodlie svojho bývania.

Tento jedinečný developerský projekt umožňuje záujemcom nielen kúpiť si dom svojich snov, ale aj aktívne zasiahnuť do procesu jeho vytvárania. S individuálnym prístupom a možnosťou prispôsobiť si svoj dom podľa vlastných predstáv, získate jedinečnú príležitosť mať domov presne taký, aký ste vždy chceli.

Výhody: Tento dom a jeho okolie sú správnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú nadštandardné bývanie v meste. Prinášajú priestor, kde si budete užívať súkromie a zároveň skvelú občiansku vybavenosť.

Môj tip: Vybrať si luxusné bývanie v tomto projekte znamená investovať do vášho životného štýlu. Naše domy zabezpečujú exkluzívne prostredie a kvalitný životný štandard pre aktívnu rodinu v jednej z najatraktívnejších lokalít mesta.

Odporúčam individuálne stretnutie!



Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Považskej Bystrici

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku643 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52365 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.