RODINNÝ DOM POVAŽSKÁ TEPLÁ 446 M2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
446 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12339x zobrazená v zozname / 1142x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj podpivničený trojizbový rodinný dom v prímestskej časti Považská Teplá. Dom dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s vchodom do záhrady, na podkrovie, z ktorého sa dajú urobiť ďalšie obytné miestnosti, kúplelne s wc, obývačky, kuchynne, spálne, detskej izby. Dom je v pôvodnom stave, boli menené okná za plastové. Dom v rozmere 10x11 m2 sa nachádza na rovinatom, oplotenom pozemku o celkovej výmere 446 m2 s asfaltovou prístupovou cestou. Inžinierske siete ako plyn, voda, elektrina sú súčasťou. Odpad je riešený formou žumpy. Postupne sa domy budú napájať na kanalizáciu. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na čísle: alebo mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Považskej Bystrici

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 60.000,- € 463.500,- €
446 m²
Rozloha pozemku 135 m² 2000 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku446 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51841 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny