Exkluzívna usadlosť na bývanie, podnikanie, farmu, alebo ako investíci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
450 m²
19800 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
1.500.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3186x zobrazená v zozname / 222x zobrazená detailne / 42x zobrazená detailne tento mesiac

Usadlosť bez priamych susedov s obrovským potenciálom, vhodná na trvalé bývanie, farmu aj podnikanie na takmer 2 ha pozemku na predaj, exkluzívne len u nás. Na pozemku sa nachádzajú dva domy, technická budova, samostatná pivnica a štrkové jazero na ploche viac ako 2000 m2, zásobované spodnou vodou. V prvom dome sú veľkorysé priestory rozdelené na dennú a nočnú časť, v ktorých sa nachádza priestranná obývačka, spojená s kuchyňou a jedálňou, z ktorej je výstup na krytú vonkajšiu terasu, dve izby, spálňa so šatníkom, dve kúpeľne, zimná záhrada, technická miestnosť a wellness spojené s fitness. Všetky miestnosti majú samostatný vstup.
V druhom dome sa nachádza kuchyňa s jedálňou, na poschodí sú tri izby. Na prízemí je aj sprcha, WC a ďalšia priestranná miestnosť.
Na pozemku je vysadený ovocný sad a priestor umožňuje dobudovanie chovateľských, pestovateľských, prípadne aj športových a oddychových zón.
Blízke okolie Vám ponúka široké možnosti na rekreačné aktivity, či už v rezorte Sedin golf vzdialenom cca 20 km, viacerých vodných areáloch, alebo pri Malom Dunaji, vzdialenom len 5 km. Usadlosť sa nachádza 10 km od skanzenu Vodný kolový mlyn Jelka.

Bratislava je vzdialená 30 km, Senec a Dunajská Streda 20 km, Trnava 50 km.

Táto usadlosť je vhodná pre ľudí, ktorí hľadajú pokoj, súkromie a vedia to aj oceniť.

Umiestnenie usadlosti v tejto zaujímavej lokalite ponúka aj výbornú investičnú príležitosť na vybudovanie developerského projektu v už oplotenom pozemku na uzatvorený obytný rezort.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dunajskej Strede

Inzerovaný rodinný dom v Dunajskej Strede v cene 1.500.000,- € je o 594.204 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Dunajskej Strede. Rozloha je o 297 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dunajskej Strede. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Dunajskej Strede. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-3_...

Pozícia realitnej ponuky

1.500.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
19800 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
450 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku19800 m²
Úžitková plocha450 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3_289334 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.