LUKRATÍVNY PREDAJ 4 IZBOVÉHO RODINNÉHO DOMU V KVETOSLAVOVE TYP D

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Kvetoslavov
141 m²
650 m²
4
nie
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
480.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

67294x zobrazená v zozname / 3018x zobrazená detailne / 349x zobrazená detailne tento mesiac

Dr Real ponúka na predaj, 4 izbový rodinný dom- bungalov v obci Kvetoslavov na ulici Pri ihrisku. Rodinný dom sa nachádza v tichej, slepej ulici, v príjemnom prostredí v blízkosti detského ihriska. Zároveň má dobrú dostupnosť a vybavenosť v okolí. Jedná sa o novovybudovanú nehnuteľnosť skolaudovanú v roku 2023. Predáva sa v stave skolaudovaný holodom s upraveným pozemkom, parkovacím státím a terasy zo zámkovej dlažby.

Konštrukcia a vybavenie domu:


- obvodové múry - tehla
- zateplenie polystyrénom
- izolovaná strecha, strešná krytina Bramac
- okná plastovo-hliníkové
- podlahové vykurovanie
- tepelné čerpadlo
- rekuperácia vzduchu, komín a príprava pre krbovú vložku
- príprava pre centrálnu klimatizáciu
- 2 parkovacie miesta dláždené zo zámkovej dlažby
- terasa zo zámkovej dlažby
- obvodové oplotenie

Dispozícia rodinného domu:


Samostatná vstupná hala, v ktorej je možnosť vybudovať zastavanú skriňu disponuje prirodzeným prechodom do miestnosti, ktorá bude slúžiť, ako sklad/práčovňa nakoľko je deklarovaná ako technická, nachádzajú sa v nej kotle. Zo vstupnej chodby sa plynule prechádza do prechodovej chodby, ktorá rozčleňuje daný priestor na jednotlivé vstupy do miestností. Z ľavej strany (z priameho pohľadu na nehnuteľnosť) je osobitná izba, ktorú možno využiť ako detskú alebo hosťovskú miestnosť. Pozdĺž ľavej časti domu je vybudovaná veľká kúpeľňa s vaňou, toaletou, umývadlom a predprípravou na zapojenie práčky a sušičky. Následne sa prechádza do zadnej časti domu, kde je kuchynská zóna, na ktorú paralelne nadväzuje priestranná jedálenská a obývacia zóna, v ktorej je predpríprava na krb. Z miestnosti sú dva priame výstupy na veľkú terasu so záhradkou. V kuchynskej časti sa nachádza priestor využiteľný, ako sklad potravín resp. komora. Samotná kuchyňa môže byť tvarovaná do U alebo L, kde sa priestor medzi obývacou a kuchynskou zónou oddelí barovým sedením resp. barovým pultom alebo sa vytvorí ostrovček, samozrejme tieto detaily budú záležať od nových majiteľov nehnuteľnosti. Paralelne na obývaciu časť nadväzuje samostatná veľkorysá spálňa, v ktorej je vytvorený priestor pre šatníkovú stenu. Zo spálne je plynulý prechod do medzi-priestoru využiteľného ako šatník, z ktorého sa prechádza do samostatnej kúpeľne, kde je toaleta, dve umývadlá a sprchový kút. Posledná miestnosť, prvá sprava je totožná s miestnosťou na ľavej strane- detská alebo hosťovská izba. Na pozemku sa nachádza vonkajší priestor pre dve parkovacie státia.

Dispozičné riešenie domu:


- vstupná chodba - zádverie: 8,19 m²
- prechodová chodba: 10,41 m²
- izba: 16,10 m²
- izba: 16,10 m²
- spálňa: 13,98 m²
- technická miestnosť: 3,96 m²
- kúpeľňa veľká: 6,73 m²
- kúpeľňa malá: 5,59 m²
- kuchyňa a obývačka: 54,14 m²
- komora- 2,14 m²
- obývačka: 33,60 m²
- šatník: 4,38 m²

Celkové výmery:


- interiér- 141 m²
- zastavaná plocha- 210 m²
- pozemok- 650 m²

Inžinierske siete:


Rodinný dom je napojený na elektrinu, vodovod, kanalizáciu a majú prípravu na optiku. Dom je samostatná stavba s vlastnými obvodovými múrmi (úplná dilatácia), samostatným vodomerom a elektromerom.

Lokalita:


Rodinný dom sa nachádza v obci Kvetoslavov, ktorá je vzdialená 4 km od mesta Šamorín, s rýchlym napojením do Bratislavy (obchvat R7 navádzač 1km od obce). Obec poskytuje čiastočnú občiansku vybavenosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Kvetoslavove

Inzerovaný rodinný dom vo Kvetoslavove v cene 480.000,- € je o 61.929 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu vo Kvetoslavove. Rozloha je o 16 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Kvetoslavove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu vo Kvetoslavove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-GK...

Pozícia realitnej ponuky

480.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
650 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
210 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
141 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku650 m²
Zastavaná plocha210 m²
Úžitková plocha141 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GK-7 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.