Exkluzívna zľava! Veľký 64 m2 2-izbový byt, Nitra - Klokočina

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra - Klokočina
64 m²
3
2
pôvodný
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
110.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

11457x zobrazená v zozname / 1532x zobrazená detailne / 13x zobrazená detailne tento mesiac

V prípade financovania cez VÚB možnosť zvýhodnenej úrokovej sadzby 0,49%.

MOTYČKA realitná kancelária Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v mestskej časti Klokočina (Nitra), ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, čo zabezpečuje pohodlné bývanie v tejto lokalite. Byt sa nachádza na 3. poschodí a má úžitkovú plochu 64m² vrátane pivnice.

Aktuálna cena bytu je 105 000 euro + možná dohoda



Informácie o nehnuteľnosti:
V bytovom dome sú k dispozícii 2 výťahy. Po vystúpení z výťahu sa ocitnete v spoločnej, samostatne uzamykateľnej predchodbe, odkiaľ sa dostanete k vstupným dverám bytu. Hneď po vstupe do bytu vľavo nájdete miestnosť s rozlohou približne 2x2m určenú na úložný priestor. Z pravej strany chodby vedie vstup do izby, určenej ako hlavná spálňa.
Po niekoľkých krokoch vpred po chodbe sa dostanete k samostatnej kúpeľni a WC. V kúpeľni sa nachádza vaňa. Na pravej strane chodby sa otvára priestranná obývacia miestnosť s dostatkom priestoru na oddych a trávenie voľného času. Táto miestnosť disponuje vstupom na balkón, kde si majitelia môžu užívať čerstvý vzduch, napríklad pri rannej káve. Kuchyňa, dostatočne priestranná pre nadšencov varenia, sa nachádza priamo na konci chodby.

Byt sa predáva v pôvodnom stave, pričom boli vymenené okná za plastové. Nachádza sa tu voda, elektrina, plyn, optika. Panelový dom je zateplený a má zabezpečený hlavný vstup s elektronickým vrátnikom. Súčasťou predaja je aj pivnica.

Mesačný poplatok pre bytové družstvo pre 2 osoby je 97€. Bytový dom má úver na zatepľovanie už splatený.


Informácie o lokalite:


Bytový dom je situovaný v pokojnejšej lokalite mestskej časti Klokočina. V tejto lokalite je parkovanie riešené ako vonkajšie priamo pred bytovým domom. Najbližšia zastávka MHD je vzdialená len 1 min. peši. Centrum mesta je autom vzdialené do 10 min. Lokalita disponuje plnou občianskou vybavenosťou zahŕňajúcou potraviny, poštu, školu, škôlku, gymnázium, lekáreň, polikliniku, rýchle občerstvenie,… Najbližšia sieť potravín je v pešej vzdialenosti 5 min.

Služby MOTYČKA realitná kancelária:


Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Motyčka, s.r.o. a Notárskym úradom JUDr. Aleny Motyčkovej, sprostredkovateľskú odmenu a všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Záujemcom o kúpu nehnuteľnosti poskytneme bezodplatné finančné poradenstvo a sprostredkujeme najvýhodnejšie financovanie kúpy nehnuteľnosti.[/b

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Nitre - Klokočinej

Inzerovaný 2 izbový byt v Nitre - Klokočinej v cene 110.000,- € je o 24.121 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Nitre - Klokočinej. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Nitre - Klokočinej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Nitre - Klokočinej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0950498.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 199.950,- €
64 m²
Úžitková plocha 45 m² 100 m²

Kontaktujte

Jakub Proksa

Jakub Proksa

hovorím po slovensky
0950498.. zobraziť 0950498966

Motyčka & Motyčková s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Motyčka & Motyčková s.r.o.

Štefánikova trieda 52, Nitra 949 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha64 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--38 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny