EXKLUZÍVNE!!! Na predaj rozľahlé rodinné sídlo Hliník nad Váhom pri By

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
1485 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

16074x zobrazená v zozname / 1201x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ++++++https://youtu.be/nVuCXkj9kOA++++++
EXKLUZÍVNE!!! Na predaj rozľahlé rodinné sídlo Hliník nad Váhom pri Bytči, pár km od Žiliny, na pozemku o výmere 1485m2 s dvoj-garážou, so samostatným skladom, bazénom, tenisovým kurtom a altánkom.
Dom má zastavanú plochu 185m2, je klimatizovaný, má 5 izieb, 3 kúpeľne so saunou, technické miestnosti, šatník a krásnu kuchyňu na mieru spojenú s obývacou časťou(krb). Kúrenie je plynové s kombináciou slnečnými kolektormi a krbom.
Skolaudovaný bol v roku 2005, je postavený z tehly, zateplený polystirénom, strecha škridla(slnečné kolektory)
Nachádza sa v tichej, novovybudovanej časti obce so všetkými IS(mestský vodovod a studňa, elektrika, plyn a kanalizácia(ČOV).
Relaxovať môžete na krásnej záhrade(automatická závlaha cez mobilnú aplikáciu), kde vás čaká bazén(prekrytý, automat. dávkovanie, protiprúd) a tenisový kurt.

Je ihneď voľný k nasťahovaniu.


Celý dom je zabezpečený alarmom.
V okolí je krásna príroda s množstvom turistických možností.

Možnosť po dohode dokúpiť sklad a tenisový kurt


Pre viac info ma kontaktujte na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1485 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52291 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.