MODERNÝ RODINNÝ DOM 5KK v novovzniknutej lokalite Svederník - Podháj n

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Svederník
556 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
335.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11822x zobrazená v zozname / 793x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality EXKLUZÍVNE pripravuje do ponuky rodinný dom 5KK vo vyhľadávanej lokalite. Pôdorys domu je cca 140 m2. Momentálne prebieha finalizácia stavby a realizuje sa zateplenia fasády.

Jeho premyslene navrhnutá dispozícia s účelovým usporiadaním priestoru ponúka komfort a praktickosť pre každodenný život. Priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou tvoria srdce domu, zatiaľ čo 4 samostatné izby poskytujú súkromie a pohodlie každému členovi rodiny.

Dom je postavený z YTONGU 300 a zateplený polystyrénom o hrúbke 15cm. Napojený je na všetky inžinierske siete, vrátane vody, kanalizácie, elektriny, internetu a plynu (na pozemku). Kúrenie je zabezpečené formou podlahového kúrenia a tepelného čerpadla.

Dom sa predáva v prevedení štandard s dokončením interiéru vrátane podláh, dverí, kúpeľne so sanitou, batériami a ďalším vybavením okrem kuchynskej linky. V rámci exteriéru bude vyhotovený plot a terénne úpravy.

VÝHODY LOKALITY:


Svederník - Podháj predstavuje ideálne miesto pre život v súlade s prírodou. Vzdialenosť iba 11 km od Žiliny a 9 km od mesta Bytča zaručujú výbornú dostupnosť k dôležitým službám a pracovným príležitostiam. Novovzniknutá infraštruktúra, vrátane novej cesty a osvetlenia prispieva k bezpečnému a pohodlnému životnému štýlu.

MÔJ TIP:


Tento dom je ideálnou voľbou pre aktívnu rodinu s deťmi. Jeho moderné vybavenie, funkčný dizajn, praktická a priestranná dispozícia sú dokonalým miestom na budovanie rodinnej pohody.

Odporúčam vidieť!



Financovanie je možné cez HÚ, s ktorým Vám radi pomôžeme. Bližšie info: alebo na tel. čísle

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Svederníkove

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu vo Svederníkove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

335.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.100.000,- €
556 m²
Rozloha pozemku 92 m² 3500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku556 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52392 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.