Exkluzívny 4i rodinný dom s výhľadom na Malé Karpaty v tichej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sládkovičovo
Ulica.: Veterná
103 m²
456 m²
1
4
nie
studňa a vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
272.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

779x zobrazená v zozname / 66x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj kvalitný 4-izbový rodinný dom v novovybudovanej lokalite len pár kilometrov od hlavného mesta. Pri stavbe tohto domu boli použité výhradne kvalitné stavebné materiály s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami, čo zabezpečuje maximálnu úsporu mesačných nákladov. Hlavným stavebným materiálom je Ytong a vo všetkých miestnostiach sú použité kvalitné plastové okná a na terasu sa dostanete cez HS portálové plastové okná.

Dom je situovaný na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 456 m2. Jeho zastavaná plocha je 141 m2, čo vyhovuje aj náročnejším klientom. Dispozičné riešenie domu je veľmi praktické. Po vstupe do domu sa ocitnete v chodbe, odkiaľ je prístup do dvoch detských izieb, kúpeľne s toaletou a samostatnej toalety. Kuchyňa so špajzou je dobre vybavená a je spojená s obývacím priestorom, ktorý má vstup na terasu. Ďalšou izbou je rodičovská spálňa a technická miestnosť.

Vychutnajte si ráno na terase s rozlohou takmer 20 m2 a počas zimných dní si užívajte príjemnú atmosféru pri krbe. Parkovanie nie je problém, pretože pred domom je miesto pre 3 autá a ak by to nestačilo, môžete využiť aj parkovanie vo dvore. Pod strechou je pochôdzna povala, kde je dostatok miesta na uskladnenie sezónnych vecí a ďalších iných potrieb.

Na pozemku sa nachádza studňa s dostatočným množstvom vody na polievanie trávnika aj v najväčších horúčavách, pričom o polievanie sa postará zavlažovací systém. O bezpečnosť Vášho domu sa postará alarm a na pozemok sa dá dostať cez elektronickú bránu. Okrem toho na záhrade nájdete aj záhradný domček na uskladnenie všetkých potrebných vecí. Tento rodinný dom sa predáva zariadený a je pripravený hneď na nových majiteľov.


Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Sládkovičove na ulici Veterná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Veterná v Sládkovičove v cene 272.000,- € je o 61.573 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Sládkovičove. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Sládkovičove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Sládkovičove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-Pu...

Pozícia realitnej ponuky

272.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 690.000,- €
456 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²
151 m²
Zastavaná plocha 50 m² 730 m²
151 m²
Celková rozloha 65 m² 2553 m²
103 m²
Úžitková plocha 1 m² 572 m²

Kontaktujte

Mgr. Roman Puchlý

Mgr. Roman Puchlý

0948191.. zobraziť 0948 191 550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku456 m²
Zastavaná plocha151 m²
Celková rozloha151 m²
Úžitková plocha103 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-Pu-49 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.