Nadštandardný 4 - izbový dvojdom na predaj v Horných Salibách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Horné Saliby
125 m²
527 m²
4
studňa a vodovod
230/400V
áno - 1
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
215.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

55581x zobrazená v zozname / 2846x zobrazená detailne / 330x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte rodinný dom typu dvojdom, a všade sú novostavby, kde budete musieť počkať na dokončenie a ešte aj investovať? Chcete nehnuteľnosť, kde sa môžete rovno nasťahovať? Máte požiadavky na výbornú lokalitu, moderné a energeticky úsporné bývanie a veľkú záhradu? Touto nehnuteľnosťou splníme všetky Vaše sny a plány. Bonusom je lokalita a dispozícia domu. Predstavujeme Vám našu novú ponuku rodinného dvojdomu v obci Horné Saliby.

O NEHNUTEĽNOSTI:



Realitná kancelária Joyel reality Vám ponúka 4 – izbový rodinný dom typu dvojdom priamo v obci Horné Saliby. Ide o ľavú časť dvojdomu, ktorý sa nachádza na konci slepej uličky, prakticky sa tam dostanú len obyvatelia tejto ulice. Spolu je v ulici postavených 5 samostatných rodinných domov a 4 dvoj domy, to všetko ponúka maximálne súkromie pre jeho obyvateľov. Dispozícia domu poteší každého, kto sa pre túto nehnuteľnosť rozhodne, je dôsledne premyslená a priestor využíva každý m2 .
Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe 527m2, pričom zastavaná plocha domu je 172,83m2, úžitková plocha domu je 125m2. Plus k domu prináleží krytá terasa o rozlohe 18,3 m2.

Dom je skolaudovaný ako holodom, nízkoenergetická stavba triedy A0. Nízke náklady na energie vám zabezpečí krb a rekuperačná jednotka. Vykurovanie a ohrev teplej vody zabezpečuje elektro kotol značky Protherm. Kúrenie je podlahové teplovodné.
Dom má predprípravu na alarm, video vrátnika, krb, na elektrické žalúzie a na automatické otváranie brány.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, optický internet).
Po dohode je možné dokončiť dom podľa vlastných predstáv do plne obývateľného stavu.

DISPOZÍCIA:


Táto nehnuteľnosť je vysoko nadštandardná oproti ostatným v uličke, developer ho staval tak ako keby tam mal sám bývať. Kládol dôraz na každý detail, v každej izbe sa nachádza murovaný šatník, kúpeľňa má k dispozícii vaňu aj sprchový kút. Okrem toho má dom aj samostatné WC. Dostatok priestoru ponúka aj obývacia izba prepojená s kuchyňou, ktorej súčasťou je aj špajza. Vychutnávanie rannej kávy si môžete spríjemniť pri akomkoľvek počasí pod krytou terasou na , ktorú sa dostanete z obývačky cez nádherné francúzske okná.

LOKALITA :



Obec Horné Saliby ponúka všetko čo obyvateľ väčšej obce potrebuje, nachádza sa tu základná a materská škola s vyučovacím jazykom slovenským aj maďarským, pošta, množstvo potravín, lekáreň, všeobecný lekár, pediater, zubár, cukráreň, pekáreň, 101 drogéria, domov dôchodcov, reštaurácie. Asi 4 km v smere na Šaľu je termálne kúpalisko, ktoré ponúka okrem obyvateľom obce tak aj návštevníkom dostatočný priestor pre relax a odpočinok.
Vzdialenosť od hlavného mesta Bratislavy je 65 km, 35 km od Trnavy a Nitry 45 km, do okresného mesta Galanta je len 9 km. Rýchle napojenie na rýchlostnú cestu R1.

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

V prípade potreby Vám poskytneme bezplatné hypotekárne poradenstvo, spolupracujeme so všetkými bankovými inštitúciami na trhu.
Pre viac informácií prosím kontaktujte sprievodcu nehnuteľnosťami: Ing. Pavel Konýček, tel.č. , sprievodcu nehnuteľnosťami: Petronela Konýčková, tel.č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Horných Salibye

Inzerovaný rodinný dom v Horných Salibye v cene 215.000,- € je o 5.544 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Horných Salibye. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Horných Salibye. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Horných Salibye. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904246.., uveďte číslo ponuky ZR-3-...

Pozícia realitnej ponuky

215.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 690.000,- €
527 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²
173 m²
Zastavaná plocha 50 m² 827 m²
527 m²
Celková rozloha 65 m² 2553 m²
125 m²
Úžitková plocha 1 m² 376 m²

Kontaktujte

Ing. Pavel Konýček

Ing. Pavel Konýček

hovorím po slovensky Ich spreche deutsch beszélek magyarul I speak english
0904246.. zobraziť 0904246705

JOYEL s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

JOYEL s.r.o.

Námestie Detí 2369/4, Galanta 924 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku527 m²
Zastavaná plocha173 m²
Celková rozloha527 m²
Úžitková plocha125 m²
Počet izieb4
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 1
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3-9 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.