Exkluzívny apartmánový komplex na 100m od pláže

Štát.: Chorvátsko
Mesto.: Marina
Lokalita.: Sevid
Ulica.: Sevid
100 m²
3
3
úplne prerobený
nie
nie
áno
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

27658x zobrazená v zozname / 498x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

Príďte a objavte váš letný úkryt, iba o kúsok od pobrežia. Tento kúsok raja, len 100 metrov od pláže, ponúka viac než len výhľad na modré vlny. Tu, z terasy, ktorá sa líši z pohodlia, môžete počuť šepot mora, ktorý sa vlieva do vašej duše, obklopení pokojom a harmóniou.

Aj keď je more len kúsok preč, súkromný bazén vám ponúka inú formu osvieženia a oddychu. Po dlhom dni na pláži sa môžete vrátiť sem, aby ste si mohli vychutnať pohodlný oddych pri vode, ktorú máte len pre seba. A pre tých, ktorí radi varia vonku, je tu letná kuchyňa pri bazéne, kde môžete pripraviť chutné jedlá a vychutnať si ich pod otvoreným nebom.

Naša ponuka zahŕňa štyri exkluzívne apartmány zo sumárnych dvanástich. V jednej budove na prvom poschodí je jeden z nich - útulný kút s dvoma spálňami, kúpeľňou a priestrannou terasou, kde môžete relaxovať počas celej dĺžky dňa.

V ďalšej budove sa nachádzajú tri apartmány, označované ako 4-izbové. Každý z nich je vytvorený s ohľadom na rodinné pohodlie, s tromi spálňami, rovnakým počtom kúpeľní a priestranstvom obývačky s kuchyňou. Dve terasy a dve parkovacie miesta sú súčasťou výbavy, čo robí tieto apartmány ideálnymi pre väčšie rodiny, ktoré chcú stráviť kvalitný čas spolu.

Každý z našich apartmánov je útulne zariadený, čo znamená, že sa nemusíte starať o nič iné, len si prineste svoju obľúbenú knihu alebo gitaru a užívajte si letnú pohodu.

Náš exkluzívny komplex sa nachádza v blízkosti obcí Rogoznica a Trogir, v mieste, kde sa príroda stretáva s luxusom. S celkovými tromi budovami a dvanástimi apartmánmi ponúka spoločné priestory, ako je veľký bazén, sauna, kamenné grily, obývacia miestnosť a letná kuchyňa, aby ste mohli zažiť najlepšie z leta vo svojom novom domove.

Voľné apartmány na predaj:


3+KK
Apartmán A1 má 124,24 m2 a nachádza sa na prízemí. Cena: 425.000 eur
Apartmán A2 má 106,56 m2 a je umiestnený na prvom poschodí. Cena: 445.000 eur
Apartmán A3 má 106,56 m2 a je umiestnený na druhom poschodí. 465.000 eur

2+KK
Apartmán A2 má 56,44 m2, nachádza sa na prvom poschodí. Cena: 285.000 eur


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Marino Martinčić


t: 00421.911.861.125
info @ nehnutelnosti.hr
www.Nehnutelnosti.hr

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno - 2
Pivnicanie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-794797 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.