Garsónka Nová Dubnica , Pribinove sady

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Pribinové sady
26 m²
1
1
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
nie
predaj - Garsónka
59.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

63668x zobrazená v zozname / 3971x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj garsónku s výmerou 26 m2. Vo vyhľadávanej lokalite na ulici Pribinove sady v širšom centre mesta Nová Dubnica na 1 poschodí .Bytový dom s malým množstvom poschodí (4) bez výťahu. jednoduché parkovane, centrum mesta vedľa námestia s výhľadom na námestie , veľkou terasou uzatvorenou pre nájomníkov s vlastným vchodom, kde v letných mesiacoch môžete využiť na grilovanie, posedenie alebo naberanie slnečných lúčov na lehátku. Táto garsónka je vhodná pre jedného človeka, mladého ako štartovné bývanie alebo staršieho ktorý zostal sám. Nekonfliktný susedia, ticho, zeleň , centrum mesta , veľa parkovacích miest vo dvore. Odporúčam vidieť.

Rozloha činí :26m2.



Mesačné náklady sú pre 1 osobu :75eur

Byt ponúkame zariadený kde k dispozícii je kuchynská linka, sedačka, sedenie s kuchynským stolom. Chladnička, práčka. Pre nenáročného klienta k okamžitému bývaniu, bez ďalších investícii.

Bytové jadro, vaňa , W.C. Žalúzie na oknách .Pivnica .





Mesačné náklady na bývanie 75 Eur 1 osobu



Hľadáme seriózneho záujemcu .

Výborné bývanie v blízkosti široká občianska , v blízkosti potraviny, základná škola , úrady, mestská plaváreň, kúpalisko. Ocení každý ktorého hlavnou prioritou pri hľadaní nového bývania je lokalita, centrum mesta 1 min. Dostupnosť na diaľničný privádzač 7min.

Uvedená cena je konečná. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:180773

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Novej Dubnici na ulici Pribinové sady

Pozícia realitnej ponuky

59.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.500,- € 59.000,- €
26 m²
Celková rozloha 26 m² 28 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha26 m²
Poschodie1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180773 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny