Ideálny 1 izbový byt v Petržalke s výhľadom na jazero Draždiak

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Beňadická
36 m²
12
8
1
po rekonštrukcii
áno
predaj - 1-izbový byt
115.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5516x zobrazená v zozname / 350x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 1 izbový byt o rozlohe 36m2 na 8/12 poschodí, v Bratislave Petržalke na Beňadickej ul., s priamym výhľadom na Draždiak. Pozostáva so samostatnej kuchyne a priestrannej obývacej izby. Byt v minulosti prešiel kompletnou rekonštrukciou, predáva sa zariadený, po dohode môže byť odovzdaný aj vyprataný. Kompletné zariadenie je vo veľmi dobrom zachovalom stave. Ideálny aj ako investícia na prenájom. Dobrá dostupnosť do centra mesta bude čoskoro plne zabezpečená aj novou električkovou trasou. Rekonštrukciou prešiel aj celý bytový dom, zateplenie, vynovené spoločné priestory, moderné výťahy, vstupná brána, domové zvončeky a kamerový systém poskytne plný komfort a bezpečnosť.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha36 m²
Úžitková plocha36 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná