1 izbový byt vo vysoko kvalitnom nadštandartnom projekte NESTO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Generála Goliana
33 m²
4
3
1
úplne prerobený
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
153.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5824x zobrazená v zozname / 186x zobrazená detailne / 186x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj 1 izbový byt v projekte NESTO od spoločnosti Lucron. Byt je o výmere 33m2 z toho 5m2 má balkón. Byt predávame v plnom vysokom štandarte, podlahy, kompletná sanita, kúpeľňa VilleroyBoch, bezfalcové interérové dvere s magntickými zámkami, vstupné dvere bezpečnostné Adlo. Kuchynská linka bude kvalitná na mieru so vstavnými spotrebičmi AEG s tým, že dizajn kuchyne je možné ešte vybrať a samozrejme je to v cene bytu. Ďalej je v byte rekuperácia a príprava na exteríérové žalúzie (od developera za 600eur), v byte je podlahové kúrenie s termostatmi v izbe a v kúpeľni. Projekt NESTO sa vyznačuje nadštandardnými materiálmi a technológiami. Na chodbách budú hotelové koberce, čo minimalizuje hluk a zvyšuje pocit luxusného bývania. V podzemí sa nachádzajú pivničné priestory, spoločné priestory na uskladnenie bicyklov/kočíkov, parkovisko a umývacie boxy pre bicykle. Hneď pri bytových domoch je zástavka MHD a plánovaná vlaková zástavka do Viedne ako aj cyklotrasa priamo pri bytovom dome. Miesto je veľmi tiché pokojné, jedná sa o byt vo vnútrobloku troch bytových domov. Spoločnosť Prophet Real odporúča.

Štandart služieb Prophet Real. Zabezpečujeme kompletný realitný servis, preverenie právneho stavu a tiarch, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha33 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb1
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Balkónáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vývoj ceny