Investičná príležitosť - STÁNOK na PREDAJ - centrum N.Dubnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Mierové námestie 2
12 m²
úplne prerobený
230V
áno
predaj - Obchodné priestory
11.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

8391x zobrazená v zozname / 906x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka NA PREDAJ skvelú investičnú príležitosť, predajný stánok v centre mesta Nová Dubnica. Ide o nehnuteľnosť, ktorá je výborne umiestnená priamo na námestí v pristrešenej pešej zóne (hneď vedľa autobusovej zastávky). Výmera stánku je 6m2, avšak disponuje priestorom o výmere ďalších 6m2, ktorý sa nachádza nad stánkom v hornej časti a slúži ako skladový či úložný priestor. Konštrukcia je vyrobená zo železa a dreva, je zateplená, omietnutá fasádou. Na povrchu sa nachádzajú reklamné banery, ktoré sú demontovateľné. Stánok bol kompletne zrevitalizovaný, kde sa menila i kompletná elektroinštalácia, do interiéru bola nainštalovaná nová kuch. linka na mieru, nový digestor, klimatizácia, umývadlá, stropné svietidlá, batéria na vodu, inventár ako napr. dvojdverová chladnička, oddelený mrazák, kalibrovaná váha, mixér, kávovar, 2x vafľovač. V stánku je vedený aj kábel na internet (SWAN) + router, po dohode možnosť odkúpenia i terminál/e-kassu. V stánku je i odkladací priestor (malý šatník) na oblečenie. Čo sa týka hygieny a normy HACCP, nehnuteľnosť je schopná prevádzky. Mesačné náklady sú priaznivé a naozaj nízke, a to približne iba 50€/mesiac.
Vzhľadom na polohu a jedinečnosť, je možné stánok využiť aj na iný druh podnikania či predaja, odporúčam vidieť. Tešíme sa na Vaše obhliadky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Novej Dubnici na ulici Mierové námestie 2

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Mierové námestie 2 v Novej Dubnici v cene 11.000,- € je o 14.135 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Novej Dubnici. Rozloha je o 62 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Novej Dubnici.

Pozícia realitnej ponuky

11.000,- €
Cena nehnuteľnosti 11.000,- € 155.000,- €
12 m²
Úžitková plocha 12 m² 256 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha12 m²
Úžitková plocha12 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230V
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanievlastné
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-795673 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.