NA PREDAJ - obchodné priestory v CENTRE mesta Dubnica n/V - až 256m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Námestie Matice slovenskej
256 m²
áno
230/400V
áno
predaj - Obchodné priestory
Cena v RK Dohodou, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3722x zobrazená v zozname / 371x zobrazená detailne / 371x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka exkluzívne na PREDAJ jedinečnú príležitosť, obchodné priestory priamo v srdci mesta Dubnica nad Váhom. Poloha na ktorej sa budova nachádza je najlukratívnejšia a najviac vyhľadávaná časť priameho centra mesta pre podnikanie akéhokoľvek druhu.

Budova bola postavená v roku 2007 a disponuje veľkými priestormi o výmere až 256m2. Na prízemí sa nachádza samostatná prevádzka s hygienickým zariadením, ktorá slúžila najmä na výdaj rýchlych pokrmov a jedál '' okienkový predaj'', na poschodí nájdete štyri priestranné priestory a miestnosti, hygienické zariadenia, sklady. Na úplne vrchnom podlaží sa nachádza samostatný malý byt (garzónka). Nehnuteľnosť má samozrejme všetky inžinierske siete, elektroinštalácia a plynové prípojky sú nové. V priestoroch sa nachádza i klimatizácia. Priamo z budovy máte k dispozícii i pekný výhľad na okolité budovy a park. Kedže sa nachádzame priamo v centre mesta, na okolí máme tú najlepšiu možnú občiansku vybavenosť ako napr. obchody, reštaurácie, hypermarkety, poštu, banky, školy, aut. zastávky a pod. Dostupnosť výborná, parkovanie bezproblémové/neplatené priamo na parkovisku pred budovou. Budova má obrovský potenciál pre akékoľvek firemné, obchodné či podnikateľské zámery. Je bez akejkoľvek ťarchy a kúpou ihneď voľná. Možnosť i dlhodobého prenájmu priestorov v celku. Cena je uvedená bez DPH, nakoľko je vlastníkom platiteľ DPH. Odporúčam vidieť. Tešíme sa na obhliadky s Vami.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Dubnici nad Váhom na ulici Námestie Matice slovenskej

Rozloha je o 167 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Dubnici nad Váhom.

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha256 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230/400V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-810931 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.