Investičný pozemok 10.340 m2, Jarovce - BA V, REZERVOVANÝ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Jarovce
Lokalita.: Bratislava - Jarovce
Ulica.: Jantárová
10340 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - komerčné
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

25905x zobrazená v zozname / 1378x zobrazená detailne / 343x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka exkluzívne na predaj investičný pozemok s výmerou 10.340 m2, Jantárová, Jarovce – BA V.

Investičný pozemok obdĺžnikového tvaru, s celkovou výmerou 10.340 m2 sa nachádza priamo v susedstve nového rezidenčného projektu Nový Jantár Jarovce.

Predmetný pozemok je možné využiť na výstavbu polyfunkčného objektu, ktorý bude slúžiť pre potreby rozvíjajúcej sa obytnej zóny v predmetnej lokalite, prípadne mestskej časti Jarovce a samostatného bytového objektu s ôsmimi bytovými jednotkami. V rámci areálu sú plánované plochy zelene a exteriérové športovo rekreačné plochy, ktoré funkčne dopĺňajú polyfunkčný komplex.

Perspektívny investičný pozemok s výbornou polohou a infraštruktúrou je vhodný na väčší podnikateľský zámer, frekventované a dobre viditeľné miesto poskytne vybudovanej nehnuteľnosti potenciál zaujímavého polyfunkčného komplexu. K dispozícii aktuálne právoplatné územné rozhodnutie.

Strategická poloha v tesnej v blízkosti hraničných prechodov s Rakúskom (Jarovce – Kittsee) a Maďarskom (Čunovo – Rajka), s výborným dopravným napojením na diaľnice D2, D4, A6 a M15 robia z pozemku výnimočný obchodný artikel.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať.

Cena nehnuteľnosti: v RK


TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja komerčného pozemku v Bratislave - Jarovce na ulici Jantárová

Rozloha komerčného pozemku 10340 m2 je o 7640 metrov väčšia ako je priemerná rozloha komerčného pozemku v Bratislave - Jarovce.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku10340 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BAD-299 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.