Investičný pozemok Trenčianske Teplice!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
Ulica.: Sady pod Dedovcom
2000 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

32351x zobrazená v zozname / 2196x zobrazená detailne / 11x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka zaujímavú investičnú príležitosť. Uložte svoje peniaze do nádherných slnečných pozemkov priamo nad kúpeľným mestom Trenčianske Teplice!

Pozemky s výmerou od 2000 m2 sa nachádzajú na miernom zelenom svahu orientovanom na juh a výhľadom na Trenčianske Teplice a celú dolinu. Aktuálne sú určené na rekreáciu, s možnosťou postaviť chatu. V budúcnosti ponúkajú možnosť rozdelenia na menšie parcely, pre výstavbu rekreačných chát, vďaka čomu ich cena výrazne vzrastie.

Prístup na pozemky je priamo z centra mesta po asfaltovej ceste, posledných 100 m po poľnej ceste. V blízkosti sa nachádzajú inžinierske siete – voda, elektrina, plyn cca 100 m. V ponuke sú celkovo 4 susediace pozemky, máte teda možnosť kúpy od 2000 m2 do 8512 m2, podľa dohody.

Trenčianske Teplice sú preslávené tradičnými kúpeľmi, ktoré patria k najvyhľadávanejším na Slovensku. Mesto Vás očarí nádhernou okolitou prírodou, krásnou promenádou s milými kaviarničkami a romantickým kúpeľným parkom. Nájdete tu kompletnú občiansku vybavenosť a celoročne bohatý kultúrny program. Krajské mesto Trenčín je vzdialené približne 13 km a diaľnica D1 10 km.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Trenčianských Tepliciach na ulici Sady pod Dedovcom

Rozloha pozemku na bývanie 2000 m2 je o 593 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Trenčianských Tepliciach.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2000 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajužná
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1990 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.