Investičný pozemok v obci Ždiar

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Ždiar
1180 m²
predaj - Pozemky - bývanie
69.000,- €
58,47 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9896x zobrazená v zozname / 671x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj investičný pozemok v obci Ždiar, ktorý sa nacházda pri Ždiarskom potoku pod Cestou slobody. Momentálne je vedený ako orná pôda, mimo zastavaného územia obce a územného plánu, ktorý obec plánuje preskúmavať a posudzovať v roku 2026.

Výmera pozemku: 1180 m2


Rozmery pozemku: (šxd) 16-17m x 78-80m (viď obrázok)
Orientácia pozemku: Sever/Juh

Sklon pozemku: mierne svahovitý



Prístup k pozemku je momentálne možný len peši cez lávku Ždiarského potoka. Pre výstavbu napr. rodinného domu alebo chatodomu je potrebné požiadať o zmenu územného plánu obce, odkúpiť podiel alebo zriadiť vecné bremeno právo prechodu cez susedný pozemok a vybudovať most cez Ždiarsky potok. Inžinierske siete sa nachádzajú vo vzdialenosti 100 metrov od pozemku.

Predajná cena: 69.000,- Eur



V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte telefonicky , mailom: alebo osobne v kancelárií KING REAL na ul. Vajanského 37 v Prešove.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1180 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajužná
Terénmierny svah

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky