Stav.pozemok + rozost.RD, Vys.Tatry- Veľká Lomnica 4 100 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Vysoké Tatry
Ulica.: Veľká Lomnica
4100 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

9427x zobrazená v zozname / 776x zobrazená detailne / 348x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne AstonReal ponúka na predaj vo Vysokých Tatrách - Veľká Lomnica v oblasti Tatragolfu, veľmi lukratívny stavebný pozemok spolu s rozostavaným rodinným domom. Celý pozemok má rozlohu viac ako 4.000 m2, je na ňom rozostávaná stavba väčšieho rodinného domu. Dom je v štádiu - strecha škridlová, okná, urobené rozvody elektriny, podlahového kúrenie komplet, chýba kotol. Dom je veľký, na prízemí sú 4 izby, na poschodí 5 izieb. Kúpelni a WC je 5. Pozemok sa predáva za cenu aká je aktuálna v tomto období, a cena domu je 100.000. Pozemok nie je možné rozdeliť, predáva sa vcelku. Pozemok pozostáva z viacerých parciel, má veľký potenciál pre využitie. Viac informácií získate na t.č. alebo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie vo Vysokých Tatrách na ulici Veľká Lomnica

Rozloha pozemku na bývanie 4100 m2 je o 2628 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie vo Vysokých Tatrách.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4100 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Orientáciajužná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28556 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.