INVESTIČNÝ PREDAJ POZEMKU PRE VÝSTAVBU RODINNÝCH DOMOV-TOMÁŠOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Malý Madaras
14.622 m²
predaj - Pozemky - bývanie
2.150.000,- €
147.038,71 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

29320x zobrazená v zozname / 2696x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária Dr. REAL ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Malý Madaras (30 min od Bratislavy) s výmerou 14,622 m². Rožný pozemok má takmer štvorcový tvar, preto umožňuje bezproblémovú výstavbu radových rodinných domov s predzáhradkami.

POPIS POZEMKU:


Pozemok v Malom Madarase je rovinatý a rožný, čo umožňuje vstupovať naň z hlavnej prístupovej cesty. Pozemok disponuje možnosťou výstavby 36 radových domov alebo 18 samostatne stojacich domov typu bungalov, prípadne existuje aj možnosť výstavby dvojpodlažných rodinných domov. Inžiniering a harmonogram výstavby bude nastavený na základe požiadaviek investora. Na základe daných požiadaviek kupujúceho resp. investora a stanovenia typológie a charakteru stavby bude proces vybavovania stavebných povolení a harmonogram výstavby ihneď spustený. K pozemku vedie betónová prístupová cesta s chodníkom a verejným osvetlením.

LOKALITA POZEMKU:


Slnečný pozemok v Malom Madarase sa nachádza v tichej lokalite a zároveň neďaleko obce Tomášov, a preto všetku občiansku vybavenosť máte po ruke – materská a základnú školu, obchody, poštu, miestny úrad, kostol. Do Bratislavy sa môžete dopravovať autobusom alebo autom. Neďaleké okresné mesto Senec má kompletnú občiansku vybavenosť a dobrý prístup do Bratislavy aj vlakom.

Ponuková cena pozemku s kompletným inžinieringom pre výstavbu je stanovená na hodnotu 2 150 000,-€ .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Malýe Madarase

Rozloha pozemku na bývanie 14.622 m2 je o 1293 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Malýe Madarase.

Pozícia realitnej ponuky

2.150.000,- €
Cena nehnuteľnosti 44.500,- € 2.150.000,- €
14.622 m²
Rozloha pozemku 14.622 m² 17653 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku14.622 m²
Statusaktívne
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GK-8 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.