Jahodníky 1izbový byt (bauring)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
30 m²
1
1
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

9556x zobrazená v zozname / 678x zobrazená detailne / 358x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 1-izbový byt v Jahodníkoch.


Tichá lokalita Jahodníkov ponúka pôvabné prostredie s bohatou zeleňou a príjemnou a tichou atmosférou. Nachádza sa na 1. poschodí, čo zabezpečuje pokoj a súkromie. Byt je orientovaný na juh, čo znamená dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. Čiastočne prerobený byt poskytuje možnosť prispôsobiť si ho podľa vašich predstáv a potrieb. Jeho flexibilný dizajn umožňuje vytvorenie útulného domova podľa vášho štýlu. S rozlohou, ktorá je dobre proporčne rozdelená, ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre jednotlivcov alebo mladé páry hľadajúce útulný a pokojný domov v príjemnej lokalite.

✅30m2


✅1. poschdie
✅orientácia juh
✅tichá lokalita

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 14 jednoizbových bytov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0917.., uveďte číslo ponuky ZR-24...

Podrobné informácie

Celková rozloha30 m²
Poschodie1
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-24029 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.