JEDINEČNÝ 2i byt, NOVOSTAVBA, KLÍMA, VÝHĽAD, PARKING, SKY PARK

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Továrenská
55 m²
30
8
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
900,- €/mes. Energie:
300 € / mes
vrátane poplatku za TV a internet, +300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1119x zobrazená v zozname / 210x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na prenájom pekný, slnečný 2i – izbový byt s krásnym výhľadom na Bratislavský hrad, kompletne moderne zariadený vo vysokom štandarde s centrálnou klimatizáciou, rekuperáciou, loggiou, garážovým parkovacím miestom, pivničnou kobkou, vyhliadkovou terasou na 30 p. a krásnym výhľadom v novostavbe vo vyhľadávanom projekte Sky PARK by Zaha Hadid v blízkosti OCEUROVEA na Továrenskej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2 vrátane loggie. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 30 – poschodovej novostavbe so 4 výťahmi a 24 hodinovou recepciou. Byt je v osobnom vlastníctve. V okolí kompletná občianska vybavenosť s bezproblémovým prístupom do centra.

K dispozícii je garážové parkovacie miesto za poplatok 100 euro/mesiac

Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi ako elektrická varná doska, vstavaná rúra na pečenie, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a práčkou. S obývacej izby a spálne je pekný výhľad a je z nich možný vchod na loggiu, ktorá poskytuje príjemné posedenie, či už na raňajkách cez víkend, alebo večer s pohárom vínka. V spálni sa nachádza pohodlná manželská posteľ a šatníková skriňa na mieru. Obývačka je vybavená modernou koženou sedacou súpravou, konferenčným stolík, obývačkovou zostavou a TV. Na chodbe sa nachádza šatníková skriňa na mieru s odkladacím priestorom. Na chodbe je taktiež kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.
Byt je vyhotovený vo vyššom štandarde - drevené podlahy, bezpečnostné protipožiarne dvere, interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, klimatizácia a rekuperácia vzduchu, centrálny zhod separovaného odpadu na každom poschodí.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou s prístupom na loggiu, spálňa s prístupom na loggiu, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom SKY PARK sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou. SKY Park sa nachádza v tesnej blízkosti Nového SND, ako aj Hviezdoslavovho námestia, známeho množstvom kultúrnych podujatí počas celého roka, susedí s nábrežím Dunaja, ktorý poskytuje množstvo príležitostí na aktívny odpočinok. Množstvo reštaurácií a kaviarní lemujúcich nábrežie Dunaja sú vám plne k dispozícii. Jedno z najexkluzívnejších nákupných centier -EUROVEA sa nachádza len pár metrov od vášho nového bývania. Skvelé napojenie na verejnú dopravu je ďalšou výhodou, ktorá prislúcha k bývaniu v komplexe SKY PARK.

Veľmi pekné a príjemné bývanie vo vysokom štandarde.

Byt je voľný od 01.07.2024 s možnosťou obhliadky ihneď.

Mesačný prenájom predstavuje 900€ + 300€ energie vrátane poplatkov za internet + 100 euro garážové parkovacie miesto.

Byt je vhodný max. pre 2 osoby bez domácich miláčikov.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Zastavaná plocha55 m²
Celková rozloha55 m²
Poschodie8
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno