KANCELÁRIA 40 M2 PRI OC GALÉRIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Toryská
40 m²
1
1
prenájom - Kancelárie
320,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

7961x zobrazená v zozname / 921x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY, s.r.o. ponúka na prenájom kanceláriu s rozlohou 40 m2. Kancelária sa nachádza v Košiciach na Toryskej ulici oproti pri OC Galérii. Kancelária má prístup 24h denne.
Prenájom uvedenej kancelárie je v cene 320EUR/mesiac +DPH, energie platené samostatne, priblížne 150EUR.
JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 16 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Košiciach - Západ na ulici Toryská

Inzerovaný kanceláriu na ulici Toryská v Košiciach - Západ v cene 320,- € je o 92 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Košiciach - Západ. Rozloha je o 218 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Košiciach - Západ.

Podrobné informácie

Celková rozloha40 m²
Úžitková plocha40 m²
Poschodie1
Počet izieb1
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-118 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny