Kancelária na krátkodobý prenájom Trnava, Pekárska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Pekárska
22 m²
prízemie
prenájom - Kancelárie
30,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9389x zobrazená v zozname / 944x zobrazená detailne / 302x zobrazená detailne tento mesiac

Potrebujete sa stretnúť s obchodným partnerom a nemáte k dispozícii kancelárske priestory alebo nechcete strácať čas hľadaním, zariaďovaním vlastnej kancelárie a starostlivosťou o jej prevádzkovanie? Ponúkame Vám efektívne riešenie a to možnosť krátkodobého prenájmu plne zariadenej kancelárie o výmere 22 m2 situovanej v cente mesta Trnava na Pekárskej ulici. Kancelária je zariadená kancelárskym nábytkom, tlačiarňou, wifi, kávovarom. Ku kancelárii prislúcha samostatné WC a predsieň. Cena nájmu od 30,-EUR, pričom konečná cena závisí od dĺžky nájmu.

Bližšie informácie na tel. čísle



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Trnave na ulici Pekárska

Inzerovaný kanceláriu na ulici Pekárska v Trnave v cene 30,- € je o 254 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Trnave. Rozloha je o 196 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 kancelárií v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910490.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Pozícia realitnej ponuky

30,- €
Cena nehnuteľnosti 30,- € 600,- €
22 m²
Celková rozloha 22 m² 5800 m²
22 m²
Úžitková plocha 18 m² 42 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha22 m²
Úžitková plocha22 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetwifi
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-211 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny