KANCELÁRIE, 223 m2, V ŠIRŠOM CENTRE KOŠÍC

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Letná
223 m²
prenájom - Kancelárie
8,50 € +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

9978x zobrazená v zozname / 963x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY ponúka na prenájom kancelárie v širšom centre Košíc na Letnej ulici. Samotné kancelárie majú rozlohu 223 m2sú riešené ako open-space. Kancelárie aktuálne prechádzajú rekonštrukciou, majú vlastnú kuchynku a vlastné toalety. Tieto kancelárie sú orientované na východ a sú vybavené klimatizáciou. Kancelárie prešli rekonštrukciou. K týmto kanceláriám prináleží 3 parkovacie miesta za poplatok 50 Eur/parkovacie miesto. V tejto kancelárskej budove je k dispozícii viac kancelárií.
Lokalita Letnej ulice je vhodná pre každého kto potrebuje byť poruke svojim zákazníkom, klientom a mať to blízko do centra Košíc.

Cena prenájmu je 8,50€/m2 bez DPH + zálohové platby za dodávku služieb a energií 5,-€/m2 bez DPH. Preplatky zo zálohových platieb sa vracajú podľa skutočnej spotreby po vyúčtovaní.

Fotografie sú ilustračné z danej budovy, keďže sa kancelárie aktuálne pripravujú po predošlom nájomcovi.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne sa u nás osobne zastavte. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Košiciach - Staré Mesto na ulici Letná

Inzerovaný kanceláriu na ulici Letná v Košiciach - Staré Mesto v cene 9,- € je o 3.464 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 77 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Košiciach - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 kancelárie v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-JT...

Pozícia realitnej ponuky

9,- €
Cena nehnuteľnosti 8,- € 510,- €
223 m²
Celková rozloha 20 m² 1061 m²
223 m²
Úžitková plocha 20 m² 1061 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha223 m²
Úžitková plocha223 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-125 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.