Kancelárske priestory - prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Staré Nosice
prenájom - Kancelárie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3854x zobrazená v zozname / 382x zobrazená detailne / 382x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka: Kancelárske priestory na prenájom v Púchove - Staré Nosice
Močarníková reality - financie s radosťou predstavuje jedinečnú príležitosť pre vaše podnikanie. Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v atraktívnej lokalite Púchova, konkrétne v časti Staré Nosice. Naše kancelárie sú ideálnym riešením pre firmy hľadajúce komfort, bezpečnosť a flexibilitu.

Všetky kancelárie sa nachádzajú na 1. podlaží a zákazníci si môžu vybrať z rôznych veľkostí, ktoré sa pohybujú od 18 m2 do 35 m2. Navyše, niektoré kancelárie sú prechodné, čo umožňuje ich spojenie a vytvorenie väčších pracovných priestorov podľa potreby vašej firmy.

K dispozícii je tiež kuchynka umiestnená na spoločnej chodbe, ktorá poskytuje priestor pre relax a prípravu jedla. Súčasťou vybavenia sú aj sociálne zariadenia, ktoré zvyšujú komfort používania našich priestorov.

Bezpečnosť je pre nás prioritou, preto je celý objekt vybavený kamerovým systémom a alarmom, čo zabezpečuje pokojnú a bezpečnú pracovnú atmosféru pre vás a vašich zamestnancov.

Cena za prenájom je dostupná na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu na

Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť pre Váš biznis. Tešíme sa na vašu spoluprácu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Starých Nosiciach

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MR-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.