KH-546, Pozemok, Košice – Sever, Čermeľ, všetky IS.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Čermeľská cesta
320 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

37456x zobrazená v zozname / 3199x zobrazená detailne / 269x zobrazená detailne tento mesiac

Objavte Príležitosť, Ktorá Čaká na Vás: Impulz Real s.r.o. a rodinný realitný maklér Ing. Denis Konovalov sú Vám predstavujú na predaj atraktívny pozemok v obľúbenej mestskej časti Košíc - Čermeľ. S jeho rozlohou 320 m2 a miernym svahom predstavuje ideálnu voľbu pre výstavbu domu snov, ktorý sa harmonicky zlúči s okolitým prostredím. Pozemok je kompletne napojený na všetky inžinierske siete.

Získať viac informácií o tejto výnimočnej ponuke je možné na osobnej obhliadke. Už dnes môžete začať plánovať svoju budúcnosť na tomto unikátnom mieste.

S otázkami sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Denis Konovalov , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Tešíme sa na spoluprácu.



"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Košiciach - Sever na ulici Čermeľská cesta

Rozloha pozemku na bývanie 320 m2 je o 644 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Košiciach - Sever.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku320 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-546 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.