KH-727, 1 izbový byt, Košice – Juh, ul. Jantárová, centrum mesta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Jantárová
42 m²
13
2
1
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
130.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

33094x zobrazená v zozname / 1104x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj jednoizbový byt v Košiciach na ulici Jantárová. Byt sa nachádza na druhom poschodí bytového domu a má výmeru 42m2. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V byte sú dve loggie s výhľadom do vnútrobloku na zeleň. Výhodou bytu je jeho poloha. Nachádza sa v pešej dostupnosti od centra mesta neďaleko Auparku. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Jantárová

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Jantárová v Košiciach - Juh v cene 130.000,- € je o 7.747 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Košiciach - Juh. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Košiciach - Juh. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 jednoizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Podrobné informácie

Celková rozloha42 m²
Úžitková plocha42 m²
Poschodie2
Počet poschodí13
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-727 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.