KH-742, Pozemok, záhrada, Košice – Pereš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Pereš
Lokalita.: Košice - mestská časť Pereš
Ulica.: Gelnická
1085 m²
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
195.000,- €
179,72 €/m2 možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12075x zobrazená v zozname / 1042x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť Impulz Real s.r.o. a Ing. Denis Konovalov Vám predstavujú:

Na predaj pozemok/záhradu v Košiciach v mestskej časti Pereš na Gelnickej ulici. Pozemok má právoplatne schválené územné rozhodnutie na stavbu rodinného domu typu bungalov. Výmera pozemku je 1085m2. Šírka pozemku je 22m2. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Pozemok sa nachádza v kľudnej, tichej časti so samostatnou prístupovou parcelou o výmere 112 m2. Pereš je obec s komplexnou občianskou vybavenosťou, neďaleko pozemku je nákupné stredisko, miestny úrad, škôlka, zastávka MHD.

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Denis Konovalov , , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).

"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Košiciach - Pereš na ulici Gelnická

Rozloha pozemku na bývanie 1085 m2 je o 27 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Košiciach - Pereš.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1085 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-742 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.