Komerčné priestory na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Púchov
Ulica.: Dvory
100 m²
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3287x zobrazená v zozname / 384x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

Ponuka prenájmu komerčných priestorov v srdci Púchova
Močarníková reality - financie s radosťou predstavuje exkluzívnu ponuku prenájmu komerčných priestorov v žiadanej lokalite mesta Púchov, časť Dvory. Ponúkame Vám priestory s rozlohou 100 m2, ktoré sa nachádzajú vo vyhľadávanej a frekventovanej časti mesta, zaručujúcej vysokú viditeľnosť a dostupnosť.

Tieto priestory sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú miesto pre svoj obchod, kanceláriu alebo prevádzku služieb. Vďaka flexibilite úprav interiéru môžete priestor prispôsobiť presne podľa svojich predstáv a potrieb. Navyše, k dispozícii je vlastné WC a možnosť parkovania priamo pred objektom, čo pridáva na komforte pre vás aj vašich klientov.

Cena prenájmu je stanovená dohodou, čo vám umožňuje dohodnúť si podmienky prenájmu, ktoré najlepšie vyhovujú vašim obchodným cieľom a rozpočtu.

Nezmeškajte príležitosť umiestniť svoje podnikanie do srdca Púchova. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na e-mail alebo telefonicky na čísle . Tešíme sa na vašu spoluprácu a veríme, že spoločne nájdeme ideálne riešenie pre vaše podnikateľské plány.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Púchove na ulici Dvory

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MR-16 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.