Obchodné priestory - prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Staré Nosice
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3460x zobrazená v zozname / 372x zobrazená detailne / 372x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka na prenájom obchodných priestorov v Púchove
Močarníková reality - financie s radosťou predstavuje jedinečnú príležitosť pre váš podnik. Ponúkame na prenájom obchodné priestory v atraktívnej časti Púchova - Staré Nosice. Tento priestor je ideálny pre tých, ktorí hľadajú výnimočnú lokalitu pre svoje podnikanie.

Priestor s celkovou rozlohou 165m2 sa nachádza na prízemí a disponuje vlastným vchodom priamo od cesty, čo zabezpečuje ľahký prístup pre vašich zákazníkov. Navyše, pred budovou je dostatok miesta na parkovanie, čo pridáva na komforte pre vás aj vašich klientov.

Interiér ponúka dve miestnosti, praktickú kuchynku, samostatné sociálne zariadenie a dostatok úložného priestoru vďaka skladu. V blízkej budúcnosti je tiež plánovaná výmena radiátorov, čo zvýši komfort používania priestorov.

Nezmeškajte túto výnimočnú ponuku. Cena a ďalšie podrobnosti sú k dispozícii na vyžiadanie v našej realitnej kancelárii.

Pre viac informácií neváhajte kontaktovať Močarníková reality - financie na telefónnom čísle alebo nám napíšte na Tešíme sa na našu spoluprácu a veríme, že spoločne nájdeme ideálne riešenie pre vaše podnikateľské plány.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Starých Nosiciach

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MR-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.