Lukratívne kancelárske priestory na pešej zóne v DS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Korzo Bélu Bartóka
60 m²
1
1
3
nie
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - Kancelárie
15,- €/m2/mes. +energie, +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7627x zobrazená v zozname / 1600x zobrazená detailne / 341x zobrazená detailne tento mesiac

AZIS Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom lukratívne kancelárske priestory na pešej zóne Korze Bélu Bartóka v luxusnej administratívnej budove, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciu v r. 2023. Budova má dva samostatné vstupy, jedno schodište a výťah. Na prízemí sa nachádza ambulancia praktického lekára a 2 samostatné kancelárie so službami. Na poschodí je neurologická ambulancia a 3 priestory, ktoré čakajú na Vás. Budova je zabezpečená alarmom. Parkovacie miesta sú k dispozícii v dostatočnom počte.
Na prenájom sú 3 priestory o rozlohe 15,75m2, 20,66m2 a 23,5m2. Všetky majú samostatné umývadlo. Kancelárie môžu byť podľa potreby prepojené, alebo aj oddelené. V ideálnom prípade sa priestory ponúkajú na prenájom spoločne, kde z najmenšej miestnosti sa dá urobiť kuchynka a dve väčšie môžu slúžiť ako kancelárie, resp. ambulancia a čakáreň. Ku kanceláriám prislúcha aj jedna toaleta. Pre zákazníkov/klientov sú k dispozícii spoločné toalety na chodbe zvlášť dámske a pánske. Vo dvore je rezervované 1 parkovacie státie. Vykurovanie priestorov je zabezpečené podlahovým kúrením, zdroj tepelné čerpadlo. Klimatizácia v každej kancelárii môže zabezpečiť chladenie aj kúrenie podľa potreby.
Cena prenájmu je 15€/m2. Cena zahŕňa nájomné, parkovanie, vykurovanie kancelárie aj podiel na vykurovaní spoločných priestorov. Cena nezahŕňa spotrebu vody a elektriny, ročný poplatok za alarm a spotrebný materiál na toaletách. Minimálny prenájom je na 1 rok, kaucia sa skladá vo výške 1 mesačného nájomného. Podmienkou prenájmu je aj uzatvorená poistná zmluva na riziko všeobecnej zodpovednosti na poistnú sumu min. 100.000,-EUR.
Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte, zavolajte a dohodneme si osobnú prehliadku, kde Vám odpovieme na všetky Vaše otázky.

Mgr. Tomáš Miške ,


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Dunajskej Strede na ulici Korzo Bélu Bartóka

Inzerovaný kanceláriu na ulici Korzo Bélu Bartóka v Dunajskej Strede v cene 15,- €/m2/mes. je o 626 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Dunajskej Strede. Rozloha je o 168 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Dunajskej Strede. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 kancelárie v Dunajskej Strede. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903763.., uveďte číslo ponuky ZR-TM...

Pozícia realitnej ponuky

15,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 15,- €/m2/mes. 16,- €/m2/mes.
60 m²
Celková rozloha 30 m² 60 m²

Kontaktujte

Mgr. Tomáš Miške

Mgr. Tomáš Miške

hovorím po slovensky beszélek magyarul
0903763.. zobraziť 0903763560

AZIS Reality s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

AZIS Reality s.r.o.

Hlavná 326/23, Dunajská Streda 92901

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňanie
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TM-14 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.