Lukratívny objekt s Reštauráciou a barom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
999 m²
2865 m²
predaj - Obchodné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2105x zobrazená v zozname / 285x zobrazená detailne / 285x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj komerčný objekt Nové Zámky, Gúgska. V súčasnosti prevádzkovaná reštaurácia. Troj podlažná budova, kde v suteréne zariadená Vináreň (bar), na prízemí reštaurácia s krytou uzavretou terasou. Na 1. poschodí možnosť ubytovania, prípadne na prenájom na prevádzku masáže, kozmetika... Pozemok v celkovej výmere 2865 m2 pred budovou ako parkovisko, a za budovou zariadená veľká letná terasa s budovou na prevádzku terasy. Budova sa predáva so zariadením Plocha: úžitková 999m2, zastavaná 340m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena dohodou. Pre bližšie informácie ma kontaktujte na telefónnom čísle

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. A komletné finančné sprostredkovanie a poradenstvo.Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Nových Zámkoch

Rozloha je o 420 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Nových Zámkoch.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2865 m²
Zastavaná plocha340 m²
Úžitková plocha999 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300044387 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.