Predajňa rozličného tovaru v obci Kolta na predaj.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
260 m²
predaj - Obchodné priestory - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2757x zobrazená v zozname / 286x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj obchodno - komerčné priestory o rozlohe 452 m2, rozmerov 14,6 m x 31 m, jedná sa o novopostavbu na pozemku s výmerou 2450 m2, v centre obci, vedľa cesty I. triedy a v blízkosti obce je plánovaná R 7. V súčasnosti je tento priestor využívaný na obchodné účely, kde je prevádzkovaná predajňa - domáce potreby, drogéria, farby-laky, vodo, elektro a plyno inštalačný materiál, záhradkárstvo, chovateľstvo, stavebniny, sypký stavebný materiál s rozvozom a týmto chceme osloviť prevádzkovateľov predajní v okolí s obdobným sortimentom ak chcú rozšíriť svoje podnikateľské aktivity, majú jedinečnú príležitosť. Samotná budova je postavená z najnovších materiálov, zameraných na estetiku budovy, nízkonákladovosť a úspornosť na energie, s podlahovým kúrením, klimatizáciou, kazetovým stropom s osvetlením. Pred predajňou je 10 parkovacích miest. Vo dvore je dostatok skladovacích kapacít pre stavebný materiál. Predajňa je zabehnutá 25 rokov a má dostatok verných a spokojných zákazníkov i zo susedných obcí. Celý areál je oplotený a zabezpečený. Ponúkaný areál je možné využiť na iné podnikateľské zámery. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne majiteľ a maklér Dobré reality s.r.o. Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: , email.:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Nových Zámkoch

Rozloha je o 57 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Nových Zámkoch.

Podrobné informácie

Úžitková plocha260 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300043033 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.